Замариновані в соєвому соусі та запечені свинячі ребра: надзвичайний смак в кожному шматочку
До складу маринаду входить трішки меду

Замариновані в соєвому соусі та запечені свинячі ребра: надзвичайний смак в кожному шматочку/Фото: Прості рецепти
Запечене м’ясо подобається майже всім. Аромат спецій та підпеченої верхівки підійме з ліжка, примусить покинути роботу та турботи. Запечені ребра таки зможуть дати частку щастя і надихнути на подальші досягнення. Але важливо правильно їх приготувати.
Що треба:
- 1,5 кг м'ясних свинних реберець
- 4 ст. л. меду
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 3 ст. л. густого кетчупу
- 5 зубчиків часнику подрібнити
- 1 ст. л. паприки (меленого червоного перцю)
- 1 ч. л. меленого чорного перцю
Приготування:
Для страви найкраще обирати м’ясисті свинячі ребра. Такі вийдуть соковитіші та ситніші. Помийте їх та наріжте порційними шматками.
Приготуйте в окремій посудині маринад. Для цього змішайте всі інгредієнти. Перемішуйте їх добре, так вийде смачніше.
Облийте реберця маринадом, гарно перемішайте та поставте в холодильник мінімум на добу. Протягом цього часу перемішуйте м’ясо кілька разів. Це потрібно для того, щоб реберця промаринувалися рівномірно.
Нагрійте духовку до температури 200 градусів. Поставте реберця у форму для запікання. Зверху полийте їх тим маринадом, в якому вони були. Поставте в духовку та печіть в режимі гриль з обдувом 30 хв з одного боку. Потім потрібно перевернути м’ясо та допекти ще 20 хвилин. Витягуйте, коли реберця стануть рум’яними та апетитними.
Раніше ми писали про те, як приготувати сирник на шоколадному тісті.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!