Тане у роті, як "Баунті": рецепт шоколадно-сиркового пирога від Лілії Ребрик
Він сподобається і малечі, і дорослим

Рецепт смачного пирога. Фото: Instagram Лілії Ребрик
Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик зазвичай ділиться смачними рецептами зі своїми підписниками на сторінці в Instagram. Цього разу вона розкрила секрет неймовірно ніжного на смак пирога.
Інргедієнти для начинки:
- 400 грам творогу (5% або 9%);
- 3 яйця;
- 200 гр сметани (20% або 15%);
- 125 гр цукру (можно менше);
- 10 гр ванільного цукру;
- 1 столову ложку картопляного крохмалю.
Все це варто перемішати блендером і відкласти, щоб начинка трохи постояла.
Читайте також: як приготувати ситний суп з яловичиною та бататом
Інргедієнти для тіста:
- 250-300 гр борошна;
- 125 гр масла вершкового;
- 100 гр цукру;
- 1 чайна ложка розпушувача;
- 50 гр какао.
Спосіб приготування пирога:
- Все треба розтерти руками, щоб вийшла дрібна мокра крихта.
- Беремо форму, кладемо пергамент (важливо: непотрібно нічим мастити)
- Трохи більше половини тіста викладаємо у форму, заливаємо начинкою і зверху ще тістом.
- Ставимо у розігріту духовку на 180 градусів на 40 хвилин.
Десерт готовий. Смачного!
Радимо приготувати до Масляної млинцевий торт з грибами.
Джерело:
Інстаграм Лілії Ребрик
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ