RU UA
1

Тане у роті, як "Баунті": рецепт шоколадно-сиркового пирога від Лілії Ребрик

Рецепти 13:05 - 20 лютого 2022

Він сподобається і малечі, і дорослим

Легкий рецепт пирога

Рецепт смачного пирога. Фото: Instagram Лілії Ребрик

Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик зазвичай ділиться смачними рецептами зі своїми підписниками на сторінці в Instagram. Цього разу вона розкрила секрет неймовірно ніжного на смак пирога. 

Інргедієнти для начинки:

  • 400 грам творогу (5% або 9%);
  • 3 яйця;
  • 200 гр сметани (20% або 15%);
  • 125 гр цукру (можно менше);
  • 10 гр ванільного цукру;
  • 1 столову ложку картопляного крохмалю.

Все це варто перемішати блендером і відкласти, щоб начинка трохи постояла. 

Читайте також: як приготувати ситний суп з яловичиною та бататом

Інргедієнти для тіста:

  • 250-300 гр борошна;
  • 125 гр масла вершкового;
  • 100 гр цукру;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 50 гр какао.

Спосіб приготування пирога: 

  1. Все треба розтерти руками, щоб вийшла дрібна мокра крихта.
  2. Беремо форму, кладемо пергамент (важливо: непотрібно нічим мастити)
  3. Трохи більше половини тіста викладаємо у форму, заливаємо начинкою і зверху ще тістом.
  4. Ставимо у розігріту духовку на 180 градусів на 40 хвилин.

Десерт готовий. Смачного! 

Радимо приготувати до Масляної  млинцевий торт з грибами. 

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин