ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Швидке і просте рибне рагу: простий рецепт обіду на 2 порції

Рецепти 08:00 - 27 квітня 2025

Страва виходить дуже насиченою, адже в ній присутнє філе білої риби та королівські креветки

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

Рецепти з морепродуктами дієтологи часто хвалять. Як відомо, середземноморська дієта вважається однією з найкорисніших, адже в рибі міститься безліч корисних речовин.

Найпопулярніша ця система харчування в Італії та інших теплих країнах з виходом до моря, але й українцям варто придивитися до неї уважніше.

Інгредієнти

  • Олія оливкова - 1 ст.л
  • Насіння фенхелю - 1 ч.л
  • Морква - 2 шт
  • Селера - 2 шт
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля-порей - 2 шт
  • Консервовані помідори - 400 г
  • Рибний бульйон - 500 мл
  • Минтай без шкіри - 2 філе
  • Очищені королівські креветки - 85 г

Рецепт

  1. У великій і глибокій пательні з додаванням олії обсмажуйте 5 хвилин насіння фенхелю з нарізаними кубиком селерою, морквою і пропущеним через прес часником.
  2. Додайте цибулю-порей із помідорами та влийте бульйон. Приправте на свій розсуд і доведіть до кипіння, після чого варіть під кришкою 20 хвилин, щоб овочі стали м'якими, а соус загус.
  3. Викладіть до них рибу і розподіліть по поверхні креветки. Готуйте ще 5 хвилин до готовності. Розкладіть по тарілках і насолоджуйтеся корисною стравою. Смачного!

Також варто зберегти в закладки ситний обід за 30 хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин