Швидке і просте рибне рагу: простий рецепт обіду на 2 порції
Страва виходить дуже насиченою, адже в ній присутнє філе білої риби та королівські креветки

Фото: bbcgoodfood.com
Рецепти з морепродуктами дієтологи часто хвалять. Як відомо, середземноморська дієта вважається однією з найкорисніших, адже в рибі міститься безліч корисних речовин.
Найпопулярніша ця система харчування в Італії та інших теплих країнах з виходом до моря, але й українцям варто придивитися до неї уважніше.
Інгредієнти
- Олія оливкова - 1 ст.л
- Насіння фенхелю - 1 ч.л
- Морква - 2 шт
- Селера - 2 шт
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля-порей - 2 шт
- Консервовані помідори - 400 г
- Рибний бульйон - 500 мл
- Минтай без шкіри - 2 філе
- Очищені королівські креветки - 85 г
Рецепт
- У великій і глибокій пательні з додаванням олії обсмажуйте 5 хвилин насіння фенхелю з нарізаними кубиком селерою, морквою і пропущеним через прес часником.
- Додайте цибулю-порей із помідорами та влийте бульйон. Приправте на свій розсуд і доведіть до кипіння, після чого варіть під кришкою 20 хвилин, щоб овочі стали м'якими, а соус загус.
- Викладіть до них рибу і розподіліть по поверхні креветки. Готуйте ще 5 хвилин до готовності. Розкладіть по тарілках і насолоджуйтеся корисною стравою. Смачного!
Також варто зберегти в закладки ситний обід за 30 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні