Салат "Венеція": страва, що підкорить смаком та швидкістю приготування
Легкий смачний салат для святкового столу чи перекусу

Салат "Венеція" / Фото: Instagram Іриска Дімітрова
Якщо ви ще не готували цей салат,то саме час спробувати. Він ідеально урізноманітнить щоденне меню чи стане доповненням святкового столу. Рецептом поділилась фудблогерка Іриска Дімітрова.
Інгредієнти:
- 200 г моркви по-корейськи
- 200 г шинки (або копченої курки)
- 150 г сиру
- 1 огірок
- 0,5 б кукурудзи
- майонез
Приготування:
- Шинку, сир і огірок нарізаємо соломкою.
- Додаємо моркву по-корейськи і кукурудзу.
- Заправляємо майонезом і перемішуємо.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом манного пудингу в духовці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні