RU UA
1

Як приготувати у домашніх умовах м'яку буженину до Великодня: покроковий рецепт

Рецепти 15:05 - 23 квітня 2022

Ми поділимось лайфхаками смачного пасхального м'яса

Рецепт буженини

Рецепт домашньої буженини. Фото: Unsplash/Автор-bady abbas

Господині знають, що свиняче м'ясо жирне та достатньо жорстке, тому потрібно докласти зусиль, аби воно тануло в роті. Сьогодні ви дізнаєтесь спосіб приготування буженини вдома за легким рецептом. 

Інгредієнти:

  • свинина (одним шматочком) – 700-800 г
  • сіль – 2-3 ч. л.
  • перець чорний – за смаком
  • спеції – за смаком
  • часник – 2-3 зубчика
  • вода – 1 л
  • лавровий лист – 2 шт.

Читайте також: Як пофарбувати яйця на Великдень-2022 натуральними барвниками

Спосіб приготування:

1. Воду закип'ятити, додати сіль, перець, лавровий лист і спеції за смаком( можна до шашлику).

2. Охолодити воду і покласти в неї шматочок м'яса.

3. Вода повинна повністю покривати продукт.

4. Накрити плівкою або кришкою, поставити у холодильник на ніч.

5. Вранці треба вийняти, обсушити, трохи посолити, поперчити, натерти спеціями.

6. У надрізи рекомендуємо помістити кружечки часнику.

7. М'ясо викладіть у рукав для запікання і починайте процес запікання.

8. Готувати за температури 210 градусів протягом 1 години.

9. Рукав розрізати, щоб буженина зарум'янилася.

Смачного вам! 

Дізнайтеся, якими стравами потрібно прикрасити святковий стіл на Пасху 2022. 

Джерело: Yammy recepts

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин