Як приготувати у домашніх умовах м'яку буженину до Великодня: покроковий рецепт
Ми поділимось лайфхаками смачного пасхального м'яса

Рецепт домашньої буженини. Фото: Unsplash/Автор-bady abbas
Господині знають, що свиняче м'ясо жирне та достатньо жорстке, тому потрібно докласти зусиль, аби воно тануло в роті. Сьогодні ви дізнаєтесь спосіб приготування буженини вдома за легким рецептом.
Інгредієнти:
- свинина (одним шматочком) – 700-800 г
- сіль – 2-3 ч. л.
- перець чорний – за смаком
- спеції – за смаком
- часник – 2-3 зубчика
- вода – 1 л
- лавровий лист – 2 шт.
Читайте також: Як пофарбувати яйця на Великдень-2022 натуральними барвниками
Спосіб приготування:
1. Воду закип'ятити, додати сіль, перець, лавровий лист і спеції за смаком( можна до шашлику).
2. Охолодити воду і покласти в неї шматочок м'яса.
3. Вода повинна повністю покривати продукт.
4. Накрити плівкою або кришкою, поставити у холодильник на ніч.
5. Вранці треба вийняти, обсушити, трохи посолити, поперчити, натерти спеціями.
6. У надрізи рекомендуємо помістити кружечки часнику.
7. М'ясо викладіть у рукав для запікання і починайте процес запікання.
8. Готувати за температури 210 градусів протягом 1 години.
9. Рукав розрізати, щоб буженина зарум'янилася.
Смачного вам!
Дізнайтеся, якими стравами потрібно прикрасити святковий стіл на Пасху 2022.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!