ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Стоп, щооо? Готуємо синабони, але у вафельниці

Рецепти 11:01 - 24 квітня 2025

Ви можете самі регулювати цей рецепт: від елементарного до такого, що потрібно трішки пововтузитись

Стоп, щооо? Готуємо синабони, але у вафельниці

Стоп, щооо? Готуємо синабони, але у вафельниці/Фото: Pinterest

Ділимось з вами рецептом синабонів, але з несподіваним поворотом – готуватимемо їх у вафельниці. Це надзвичайно варіативний рецепт його суть лише у тому, що синабони потрібно засунути у вафельницю, а готуватимете ви тісто самі, чи купите готове – байдуже. Ви також можете зробити будь-який інший топінг.

Інгредієнти

  • Готове розморожене листкове-дріжджове тісто (можете приготувати самостійно, якщо любите)
  • 1-2 столові ложки меленої кориці й стільки ж цукру.
  • 120 грамів вершкового сиру, розм’якшеного
  • 60 грамів вершкового масла, розм’якшеного
  • чайна ложка ванільного цукру
  • 90 грамів пудри
  • свіжі ягоди до смаку

Спосіб приготування

  1. Ви можете самостійно приготувати тісто, але з купленим синабони виходять такими ж смачними.
  2. Добре розкатайте лист тіста. Змішайте корицю з цукром й посипте сумішшю так, щоб вкрити максимальну кількість тіста.
  3. Скрутіть тісто у рулет й наріжте на рівні роли.
  4. Помістіть роли у вафельницю й готуйте поки вони не стануть золотисто-коричневими й з карамелізованими краями.
  5. Для приготування глазурі збийте вершковий сир і масло в середній мисці за допомогою ручного міксера на середній швидкості й до однорідності. Додайте ваніль і цукрову пудру. Збивайте на низькій швидкості приблизно до повного змішування.
  6. Покрийте синабоно-вафлі глазур'ю та посипте свіжими ягодами. Смачного!

Прожене всі недуги: рецепт швидкого томатного супу з часником.

Джерело: Tasty

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин