Стоп, щооо? Готуємо синабони, але у вафельниці
Ви можете самі регулювати цей рецепт: від елементарного до такого, що потрібно трішки пововтузитись

Стоп, щооо? Готуємо синабони, але у вафельниці/Фото: Pinterest
Ділимось з вами рецептом синабонів, але з несподіваним поворотом – готуватимемо їх у вафельниці. Це надзвичайно варіативний рецепт його суть лише у тому, що синабони потрібно засунути у вафельницю, а готуватимете ви тісто самі, чи купите готове – байдуже. Ви також можете зробити будь-який інший топінг.
Інгредієнти
- Готове розморожене листкове-дріжджове тісто (можете приготувати самостійно, якщо любите)
- 1-2 столові ложки меленої кориці й стільки ж цукру.
- 120 грамів вершкового сиру, розм’якшеного
- 60 грамів вершкового масла, розм’якшеного
- чайна ложка ванільного цукру
- 90 грамів пудри
- свіжі ягоди до смаку
Спосіб приготування
- Ви можете самостійно приготувати тісто, але з купленим синабони виходять такими ж смачними.
- Добре розкатайте лист тіста. Змішайте корицю з цукром й посипте сумішшю так, щоб вкрити максимальну кількість тіста.
- Скрутіть тісто у рулет й наріжте на рівні роли.
- Помістіть роли у вафельницю й готуйте поки вони не стануть золотисто-коричневими й з карамелізованими краями.
- Для приготування глазурі збийте вершковий сир і масло в середній мисці за допомогою ручного міксера на середній швидкості й до однорідності. Додайте ваніль і цукрову пудру. Збивайте на низькій швидкості приблизно до повного змішування.
- Покрийте синабоно-вафлі глазур'ю та посипте свіжими ягодами. Смачного!
Прожене всі недуги: рецепт швидкого томатного супу з часником.
Джерело:
Tasty
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні