Незвичайні рецепти: як приготувати голубці з картоплею
Ми пропонуємо вам приготувати пісний варіант голубців

Як приготувати голубці з тертою картоплею/Фото: Анна Batexo for Pinterest
Кожна кухня світу має свій варіант приготування голубців. Наприклад, в Україні як начинка використовують м'ясний фарш. Але є господині, які готують пісний варіант цієї страви. Саме таким рецептом ми з вами поділимося.
Читайте також: рецепт буковинського борщу
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 1 кг;
- Картопля – 8 шт;
- Соняшникова олія – 30 мл;
- Цибуля – 1 шт;
- Сіль та мелений чорний перець – за смаком.
Приготування:
- Запарте листя свіжої капусти.
- Почистьте картоплю і натріть її на середній тертці й трохи відтисніть сік.
- Очистіть від лушпиння цибулю, наріжте дрібними кубиками та обсмажте на олії до рум'яності. Після цього додайте її в картопляну масу, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте.
- У капустяне листя ложкою накладайте начинку, загорніть конвертиками й складіть в глибоку каструлю. Залийте гарячою водою, посоліть і варіть до готовності приблизно 40 хвилин.
Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом картопляного паштету до овочів та риби.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ