Мегашоколадний брауні з маскарпоне: нереальна смакота
Покроковий рецепт приготування Мегашоколадний брауні з маскарпоне

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Мегашоколадний брауні з маскарпоне: нереальна смакота. Готуємо обовʼязково, бо то нереальна смакота.
Що треба: Форма - 24х24 см.
шоколад від 50% какао- 300 г;
масло кімн.темп.- 200 г;
цукор - 200 г;
яйця - 6 шт;
борошно - 150 г;
кукурудзяний крохмаль - 2 ст.л;
Сирний прошарок:
маскарпоне - 500 г;
цукор - 70 г;
яйця - 2 шт;
ванільний цукор - 1 п.
Приготування:
Шоколад розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовці.
Масло кімнатної температури збиваємо з цукром до кремоподібної консистенції. По одному додаємо яйця, збиваючи після кожного. Сюди ж додаємо розтоплений шоколад і ще раз збиваємо.
Додаємо просіяне борошно з крохмалем, перемішуємо до однорідності.
Маскарпоне (або ж можна взяти інший вершковий сир)збиваємо з цукром (звичайним і ванільним) та яйцями до однорідності.
В змащену маслом форму та застелену пергаментом викладаємо майже усе шоколадне тісто, трохи залишаємо на верх, тоді викладаємо сирний шар і зверху кілька ложок залишеного шоколадного. Шпажкою проводимо роблячи узор і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці - 45-50 хв., до стану, щоб боки схопилися а серединка «тряслася». Ставимо схолонути при кімнатній температурі і тоді ще на 2-4 години в холодильним. Заварюємо каву і смакуємо. Смачного.
Торт СПАРТАК: Найулюбленіший з усіх для cook_julija_simonchuk.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!