Як приготувати пряну корейську моркву: простий рецепт

Рецепти 15:31 - 11 травня 2022

Цей рецепт зробить звичну страву ще смачнішою

Рецепт пряної корейської моркви/Фото: скріншот

Рецепт пряної корейської моркви/Фото: скріншот

Морковка по-корейськи дуже проста та смачна закуска, яку вміють готувати всі господині. Цю страву можна зробити набагато смачнішою, якщо трохи змінити звичний рецепт. Розповідаємо, як приготувати пряну корейську моркву.

Читайте також: Рецепт травневого салату з листям кульбаб та кропивою

Інгредієнти:

  • морква – 1 кг (8 шт.)
  • сіль - 1 ч. л
  • цукор – 1 ст. л
  • оцет – 30 мл
  • часник – 40 г (1 головка)
  • коріандр (мелений) – 2 ч. л
  • червоний перець – 1/4 ч. л.
  • чорний перець – 1/4 ч. л.
  • цибуля – 1 шт
  • соняшникова олія – 100 мл

Моркву помийте, почистіть і натріть, як на корейську морковку. Цибулю поріжте кубиками і обсмажте на сковороді, вона повинна добре прожаритися. З'єднайте цибулю, моркву та решту інгредієнтів і покладіть їх у банку. Через пару годин пряна корейська моровка буде готова.

Раніше ми ділилися рецептом вінегрету з грибами литовською. Приготувати по-весняному яскравий і водночас оригінальний салат досить просто.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1