Як відварити буряк за 15 хвилин: кулінарний лайфхак
Поради – як довести до готовності овоч і не зіпсувати смак

Як зварити буряк за 15 хвилин/Фото: pexels
Буряк зазвичай довго вариться, але цей процес можна прискорити. Кулінари поділилися лайфхаком, як довести овоч до готовності та не зіпсувати його смак.
Читайте також: 8 способів як швидко та смачно засолити скумбрію вдома
Деталі
Насамперед коренеплід потрібно ретельно вимити. Хвостик та верхівку зрізати не можна. Буряк кладуть у каструлю, заливають водою та доводять воду до кипіння.
Потім у ємність з буряком додають скоринку темного хліба. Так можна уникнути неприємного запаху у той час, коли овоч готується. Після цього коренеплід має варитися ще 15 хвилин.
Далі дістаньте овоч з гарячої води та залийте холодною, зачекайте 5 хвилин. Кулінари запевняють, що температурний перепад зробить його готовим без тривалого варіння.
Раніше ми писали, як швидко відмити каструлю, що пригоріла. За допомогою цих порад, ви зможете швидко і ефективно відмити каструлю, що пригоріла.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!