Як відварити буряк за 15 хвилин: кулінарний лайфхак

Рецепти 15:01 - 15 травня 2022

Поради – як довести до готовності овоч і не зіпсувати смак

Як зварити буряк за 15 хвилин

Як зварити буряк за 15 хвилин/Фото: pexels

Буряк зазвичай довго вариться, але цей процес можна прискорити. Кулінари поділилися лайфхаком, як довести овоч до готовності та не зіпсувати його смак.

Читайте також: 8 способів як швидко та смачно засолити скумбрію вдома

Деталі

Насамперед коренеплід потрібно ретельно вимити. Хвостик та верхівку зрізати не можна. Буряк кладуть у каструлю, заливають водою та доводять воду до кипіння.

Потім у ємність з буряком додають скоринку темного хліба. Так можна уникнути неприємного запаху у той час, коли овоч готується. Після цього коренеплід має варитися ще 15 хвилин.

Далі дістаньте овоч з гарячої води та залийте холодною, зачекайте 5 хвилин. Кулінари запевняють, що температурний перепад зробить його готовим без тривалого варіння.

Раніше ми писали, як швидко відмити каструлю, що пригоріла. За допомогою цих порад, ви зможете швидко і ефективно відмити каструлю, що пригоріла.

Джерело: U-news

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин