Молода капуста в клярі: простий рецепт ситної страви
Готуємо страву за лічені хвилини із мінімум інгредієнтів для вашої родини

Рецепт приготування капусти у клярі. Фото: 1000 menu
Всі знають, як легко можна приготувати нашвидкоруч салат із капусти та інших овочів, однак небагатьом відомо, як приготувати ще простішу страву. Вам потрібні лише пательня, молода капуста та яйця.
Це ідеальний варіант на випадок, якщо гості вже на порозі або ж хочеться побалувати себе чимось незвичним. Ловіть рецепт від шеф-кухаря Сергія Поканевича. Нижче ділимося відео приготування цієї страви у клярі.
Інгредієнти для приготування капусти в клярі:
- капуста молода – 1\2 шт
- яйця – 1 шт
- борошно – 100 г
- панірувальні сухарі – 100 г
- сіль – 2 дрібки
- перець – 1 дрібка
Читайте також: Як приготувати смачні вареники із заварного тіста з квашеною капустою
Як приготувати молоду капусту в клярі:
- У капусті виріжте качан, відокремте листя.
- 2. Проваріть 5 хвилин у підсоленій воді.
- 3. Готову капусту перекладіть у прохолодну воду.
- 4. Вам потрібно порізати капусту навпіл.
- 5. Посоліть і поперчіть. Далі кожен лист обмокайте у борошні, яйці та сухарях.
- 7. Смажте до золотистої скоринки.
Смачного вам!
Радимо швидко та смачно засолити скумбрію вдома. Ділимося 8 простими рецептами з вами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!