Хрусткі слойки з ароматною полуницею: покроковий рецепт десерту

Рецепти 16:45 - 11 червня 2022

Ловіть смачний рецепт на літо

Рецепт десерта

Рецепт слойок із полуницею. Фото: Домашні кухарі

Вже стартував сезон сововитої полуниці, тому радимо приготувати слойки  з легким і хрустким листковим тістом. Це смакота незвичайна! 

Інгредієнти: 

  • Листкове Тісто— 500 грам
  • Полуниця— 300 грам
  • Цукор — 100 грам
  • Крохмаль — за смаком
  • Жовток— 1 штука(для змазування)

Спосіб приготування:

  1. Розморозьте  тісто при кімнатній температурі, вимийте ягоди, обірвіть хвостики.  Якщо використовуєте крохмаль, то кожну ягідку добре обваляйте в ньому, перед тим, як покласти на тісто.
  2. Розкладіть тісто на столі, трохи розкачайте, тонким робити його не потрібно. За допомогою вирубок для печива робіть кружечки, половину кружечків залиште цілими, а в інших зробіть по центру отвору за допомогою вирубки "квіточку".
  3. Накрийте тісто з отворами. Вилочкою або зворотною стороною ножа притисніть край.
  4. Перенесіть слойки на пергамент, змастіть жовтком, присипте щедро цукром. Поставте  в гарячу (220 градусів) духовку на 20 хвилин.

Cмачного вам! 

Рекомендуємо приготувати млинцевий пиріг з м’ясом і рисом. Рецепт можете прочитати тут. 

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин