Універсальний гарнір: рецепт запечених із бринзою баклажанів по-італійськи

Рецепти 11:23 - 15 червня 2022

Неймовірно смачна страва стане чудовим доповненням до м'яса чи каші

Універсальний гарнір: рецепт запечених із бринзою баклажанів по-італійськи

Рецепт баклажанів, запечених із бринзою/Фото: pchilkamarket/instagram

У літній сезон з'являється багато овочів, з якими можна приготувати смачні гарніри. Ми пропонуємо вам простий рецепт запечених із бринзою баклажанів, які стануть чудовим доповненням до м'яса чи каші. 

Які продукти потрібні для приготування (4 порції)

  • баклажани - 2 шт.
  • томати - 2 шт.
  • перець червоний солодкий - 1 шт.
  • бринза - 200 г
  • волоські горіхи - 50 г
  • часник, зубчики - 2 шт.
  • олія соняшникова - 40 г
  • сіль - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • зелень - за смаком

Покроковий спосіб приготування

Крок 1. Овочі помийте і витріть насухо. Баклажани наріжте кільцями, посоліть і залиште на 10 хвилин. Потім промийте водою і обсмажте на олії з двох сторін до рум'яності.

Крок 2. Помідори і почищений перець наріжте шматочками, почистіть часник. Покладіть підготовлені овочі у блендер і подрібніть. Посоліть і поперчіть.

Крок 3. У форму для запікання викладіть шар баклажанів, потім покладіть томатний соус, розкришену бринзу і подрібнені горіхи. Зверху знову викладіть шар баклажанів. Запікайте при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. 

Раніше ми писали, як приготувати млинцевий пиріг з м’ясом і рисом. Замість рису можна використати тушковану капусту або гриби. 

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1