М'які всередині та хрусткі ззовні: рецепт нагетсів із кабачків

Рецепти 16:05 - 19 червня 2022

Ця страва здивує навіть прихильників фаст-фуду

Рецепти з кабачків

Смачні кабачкові нагетси. Фото: Інна Лайм

Ви точно куштували апетитні курячі нагетси, а-от кабачкові - навряд чи. Тож час надолужити пропущене. Все, що вам знадобиться, окрім інгредієнтів необхідних, звичайно, це гарний настрій і бажання готувати нове. За таких умов у вас неодмінно вийдуть дуже соковиті та м'які всередині, з чудовою хрусткою скоринкою зовні нагетси з кабачків. 

Інгредієнти для нагетсів із кабачків:

  • 2 невеликі кабачки
  • 1 ч. л. солі
  • 100 г панірувальних сухарів
  • 100 г твердого сиру
  • 1 ч. л. паприки
  • 1/2 ч. л. сухого часнику
  • 3 яйця
  • ~3 ст. л. борошна
  • соус: 2-3 ст. л. сметани, кріп, 1 зубчик часнику

Час приготування - 50 хвилин

Готуйте також: Млинці з вишнею та шоколадом


Як приготувати нагетси із кабачків

  1. Кабачки варто нарізати продовгуватими шматками. Додати сіль і залишити на 15 хвилин.
  2. Змішуємо далі сухарі, натертий на дрібній тертці сир, паприку і часник.
  3. Збовтайте яйця.
  4. Тепер кабачок паніруємо в борошні, яйці і суміші сухарів з сиром. Викладіть на деко, застелене пергаментом.
  5. Випікати треба при 210 градусах протягом 25 хвилин.
  6. Щоб приготувати ніжний соус змішайте сметану, кріп і натертий часник, якщо треба - трохи посоліть.

Cмачного вам! 

Рекомендуємо приготувати не менш смачні запечені баклажани із бринзою по-італійськи. Неймовірно смачна страва стане чудовим доповненням до м'яса чи каші. 

Джерело: Anny Cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин