Що приготувати на Петров піст: рецепт пісного рагу з броколі та грибів
Цю овочеву страву можна приготувати у дні Великого посту

Пісне рагу з броколі та грибів: покроковий рецепт/Фото: Pinterest
Через тиждень після Трійці розпочнеться Петров піст. Тому потрібно вже зараз продумати меню. Спеціально для цього ми підготували для вас рецепт пісного рагу з броколі та грибів.
Інгредієнти:
- Броколі – 250 г;
- Печериці – 200 г;
- Морква – 1 шт;
- Цибуля – 1 шт;
- Олія - 3 ст.л;
- Сіль - до смаку;
- Кунжут – до смаку;
- Часник – 2 часточки.
Приготування:
- Очистіть цибулю від лушпиння і подрібніть.
- Почистіть моркву і наріжте кружальцями.
- Пластинами наріжте гриби та часник.
- Броколі розберіть на суцвіття і відваріть у підсоленій воді протягом 5 хвилин, відкиньте на друшляк.
- Розігрійте сковороду з маслом, обсмажте цибулю та часник до м'якості. Після додайте гриби та моркву, посоліть і смажте до напівготовності. Додайте броколі та прогрійте.
Раніше ми повідомляли, як законсервувати огірки з кетчупом чилі.
Джерело:
МЕТА
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ