Легкий літній суп: рецепт окрошки на майонезі

Рецепти 12:03 - 23 червня 2022

Гарантуємо, що рецепт окрошки на майонезі сподобається вам більше, ніж традиційний

Як приготувати крошку на майонезі/Фото: скріншот

Як приготувати крошку на майонезі/Фото: скріншот

Серед любителів окрошки ведуться вічні суперечки, чим заправляти суп: кефіром чи квасом. Мало хто знає, що ці заправки мають не менш смачного конкурента – майонез. Розповідаємо, як приготувати крошку на майонезі.

Може здатися, що окрошка на майонезі вийде жирна, проте це не так. Всі інгредієнти розбавляються водою, і суп виходить легким та дієтичним.

Для окрошки на майонезі вам знадобиться приблизно 40 хвилин часу і такі інгредієнти:

  • майонез – 200 мл;
  • кип'ячена вода – 2 л;
  • ковбаса Лікарська – 250 г;
  • картопля – 5 шт;
  • огірок – 2 шт;
  • яйця – 5 шт;
  • петрушка – 1 пучок;
  • цибуля зелена - 1 пучок;
  • кріп – 1 пучок;
  • сіль - 1/2 ч. л.

Закип'ятіть воду і дайте їй охолонути. Відваріть яйця та картопля, потім почистьте і наріжте їх дрібними кубиками. Ковбасу також слід нарізати маленькими кубиками та додати до картоплі та яєць.

Огірки, кріп, петрушку та зелену цибулю добре промийте та подрібніть. Всі продукти для окрошки посоліть та перемішайте. Додайте майонез і знову добре розмішайте інгредієнти.

Повільно вливайте воду в окрошку, постійно її помішуючи. Залишіть суп настоюватись на 10-20 хвилин.

Неймовірно смачне та оригінальне варення стане чудовим доповненням до чаю чи кави. Ви можете приготувати нутеллу зі слив та шоколаду на своїй кухні і насолоджуватися нею вже влітку. Розповідаємо, що для цього знадобиться та як правильно все зробити. 

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин