Бабусин рецепт: як приготувати вареники з вишнею

Рецепти 11:11 - 27 червня 2022

Приготуйте для своєї родини вареники із сезонних ягід

Вареники

Рецепт вареників з вишнею/Фото: Pinterest

Вареники з вишнею є однією з найсмачніших літніх страв, яку з легкістю зможе приготувати кожен. Ми підготували покроковий рецепт літніх вареників із вишнею на воді.

Інгредієнти: 

  • Борошно – 400 г;
  • Яйця – 1 шт;
  • Сіль - щіпка;
  • Вишні – 200 г;
  • Крохмаль - 2-3 ст.л.;
  • Цукор - 100 р.

Приготування:

  1. З вишні дістаньте кісточки.
  2. На робочу поверхню посипте муку і сформуйте гірку з виїмкою всередині.
  3. У поглиблення додайте яйце, воду і замішайте тісто. У вас має вийти м'яке, еластичне тісто, яке не липне до рук.
  4. Зробіть з тіста кулю, покладіть в миску і накрийте плівкою. Поставте у холодильник на пів години.
  5. Після охолодження тонко розкотіть тісто. За допомогою чашки або склянки зробіть однакові кружечки. Тісто, що залишилося, зліпите між собою і повторіть процедуру.
  6. У центр кружечка покладіть трохи цукру та 2-3 вишні.
  7. Починаючи від центру, заліпіть краї вареника.
  8. Готовий виріб варіть у киплячій підсоленій воді, 2-3 хвилини після того, як вони випливли.
  9. Подавайте вареники із вершковим маслом.

Раніше ми поділилися рецептом домашніх італійських мафінів із пюре картоплі та грибів.

Джерело: Мета

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин