Рецепт дерунів з адигейським сиром

Рецепти 12:30 - 04 липня 2022

Зробіть популярну страву більш вишуканою

Рецепт дерунів з адигейським сиром

Як приготувати деруни з адигейським сиром/Фото: скріншот з відео

Деруни можна приготувати у будь-яку пору року та практично з будь-якої нагоди. 

Ми підготували незвичайний рецепт дерунів з адигейським сиром, який зробить смак страви більш пікантним. 

Для приготування дерунів потрібні такі інгредієнти:

  • Картопля 800 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйця 2 шт.
  • Адигейський сир 200 г
  • Борошно пшеничне 30 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Олія соняшникова 80 мл

Спосіб приготування 

Крок 1. Овочі помийте, очистіть і натріть на дрібній тертці. Адигейський сир розкришіть. 

Крок 2. З’єднайте всі підготовлені інгредієнти у мисці, додайте яйця, борошно, сіль, перець і добре перемішайте.

Крок 3. Розігрійте сковороду з олією і смажте деруни з двох сторін до золотистої скоринки, приблизно по 3 хвилини з кожної. 

Страву подавайте гарячою зі сметаною або грибним соусом. 

Раніше ми писали, як приготувати окрошку на пиві за 30 хвилин

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин