Рецепт дерунів з адигейським сиром
Зробіть популярну страву більш вишуканою

Як приготувати деруни з адигейським сиром/Фото: скріншот з відео
Деруни можна приготувати у будь-яку пору року та практично з будь-якої нагоди.
Ми підготували незвичайний рецепт дерунів з адигейським сиром, який зробить смак страви більш пікантним.
Для приготування дерунів потрібні такі інгредієнти:
- Картопля 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйця 2 шт.
- Адигейський сир 200 г
- Борошно пшеничне 30 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія соняшникова 80 мл
Спосіб приготування
Крок 1. Овочі помийте, очистіть і натріть на дрібній тертці. Адигейський сир розкришіть.
Крок 2. З’єднайте всі підготовлені інгредієнти у мисці, додайте яйця, борошно, сіль, перець і добре перемішайте.
Крок 3. Розігрійте сковороду з олією і смажте деруни з двох сторін до золотистої скоринки, приблизно по 3 хвилини з кожної.
Страву подавайте гарячою зі сметаною або грибним соусом.
Раніше ми писали, як приготувати окрошку на пиві за 30 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!