ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт найпухкіших панкейків евер

Рецепти 11:53 - 09 квітня 2025

Якщо ви раніше злилися, що у вас не виходять пухкі панкейки, то цей рецепт навіть перевершить ваші очікування

Рецепт найпухкіших панкейків евер

Рецепт найпухкіших панкейків евер/Фото: Tasty

Приготуйтеся насолодитися найпухкішими панкейками у світі. Легкий та повітряний, цей популярний вид млинців стане ідеальним вибором на сніданок. Додайте улюблені фрукти, кленовий сироп або збиті вершки та насолоджуйтесь справжнім блаженством.

Інгредієнти (для 4 панкейків)

  • 500 грамів просіяного борошна
  • 4 столові ложки розпушувача
  • 950 мл теплого молока
  • 170 грамів вершкового масла, розтопленого
  • 3 яєчних жовтки
  • 4 яєчних білки
  • кленовий сироп, для подачі

Спосіб приготування

  1. Змішайте разом борошно та розпушувач у великій мисці.
  2. В окремій мисці додайте вершкове масло, молоко та яєчні жовтки, перемішайте, щоб з’єднати.
  3. У третій мисці за допомогою ручного міксера збийте яєчні білки доки вони не триматимуть форму.
  4. Вилийте молочну суміш у борошняну суміш і перемішайте гумовою лопаткою, поки не з’єднається. Додайте збиті яєчні білки та обережно перемішайте, щоб з’єднати.
  5. Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям на слабкому вогні. Налийте велику порцію тіста на сковороду, розрівняйте верх і накрийте кришкою. Готуйте, поки дно не стане золотисто-коричневим, а зубочистка, вставлена ​​в центр, не залишатиметься чистою, приблизно 20 хвилин. Перекладіть млинець на тарілку і повторіть, приготувавши тісто, що залишилося.
  6. Подавайте з кленовим сиропом. Смачного!

Ця паска – справжня знахідка для тих, хто цінує традиційні рецепти з сучасними акцентами. Ніжне тісто, ароматні сухофрукти та неповторний смак віскі – це ідеальне поєднання, яке зробить вашу паску особливою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин