Рецепт найпухкіших панкейків евер
Якщо ви раніше злилися, що у вас не виходять пухкі панкейки, то цей рецепт навіть перевершить ваші очікування

Рецепт найпухкіших панкейків евер/Фото: Tasty
Приготуйтеся насолодитися найпухкішими панкейками у світі. Легкий та повітряний, цей популярний вид млинців стане ідеальним вибором на сніданок. Додайте улюблені фрукти, кленовий сироп або збиті вершки та насолоджуйтесь справжнім блаженством.
Інгредієнти (для 4 панкейків)
- 500 грамів просіяного борошна
- 4 столові ложки розпушувача
- 950 мл теплого молока
- 170 грамів вершкового масла, розтопленого
- 3 яєчних жовтки
- 4 яєчних білки
- кленовий сироп, для подачі
Спосіб приготування
- Змішайте разом борошно та розпушувач у великій мисці.
- В окремій мисці додайте вершкове масло, молоко та яєчні жовтки, перемішайте, щоб з’єднати.
- У третій мисці за допомогою ручного міксера збийте яєчні білки доки вони не триматимуть форму.
- Вилийте молочну суміш у борошняну суміш і перемішайте гумовою лопаткою, поки не з’єднається. Додайте збиті яєчні білки та обережно перемішайте, щоб з’єднати.
- Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям на слабкому вогні. Налийте велику порцію тіста на сковороду, розрівняйте верх і накрийте кришкою. Готуйте, поки дно не стане золотисто-коричневим, а зубочистка, вставлена в центр, не залишатиметься чистою, приблизно 20 хвилин. Перекладіть млинець на тарілку і повторіть, приготувавши тісто, що залишилося.
- Подавайте з кленовим сиропом. Смачного!
Ця паска – справжня знахідка для тих, хто цінує традиційні рецепти з сучасними акцентами. Ніжне тісто, ароматні сухофрукти та неповторний смак віскі – це ідеальне поєднання, яке зробить вашу паску особливою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні