Рецепт для тих, хто не встиг спекти пасочку. Паска-крафін! Просто, смачно і швидко!
Цей рецепт розвіює міф про те, що здобна випічка – то дуже довго і складно

Паска-крафін! Просто, смачно і швидко / Фото: EllenKitchen
Якщо в хаосі справ ви не встигли спекти домашню пасочку, але дуже хотіли б це зробити, – цей рецепт від фудблогерки @EllenKitchen для вас. Паска-крафін готується швидко та не потребує особливих витрат часу та інгредієнтів. Все просто, швидко, ароматно і дуже смачно!
Нам потрібні будуть такі інгредієнти:
Для опари:
- Молоко (тепле) – 80 мл.
- Цукор – 1 ст.л.
- Дріжджі (сухі) – 7 р.
- Борошно – 1 ст.л.
Тісто:
- Яйця – 2 шт.
- Сік апельсина 2 – 3 ст.л.
- Цедра одного апельсина.
- Вершкове масло - 40 г.
- Сіль щіпка.
- Цукор – 100 р.
- Борошно 400 – 450 г.
Для начинки:
- Вершкове масло - 80 г.
- Родзинки - 80 р.
Секрети приготування:
Всі інгредієнти повинні бути теплими або хоча б кімнатної температури.
Дріжджі – якщо невпевнені в якості сухих, можна взяти живі. Зі здобною випічкою, яка важкувато підіймається, вони справляться навіть краще сухих.
- Спершу нам потрібно зробити опару. Для цього в тепле молоко (80 мл) додаємо дріжджі, 1 ст. ложку цукру та борошна, і залишаємо піднятись.
- Два яйця, сіль, 100 грамів цукру та 40 грамів розтопленого вершкового масла, 60 гр апельсинового соку, цедру одного апельсина змішуємо до однорідної маси та вливаємо опару.
- Обережно, в кілька етапів всипаємо 400 грамів борошна, замішуємо м'яке тісто і залишаємо в теплому місці на 40-60 хвилин.
- Розділяємо тісто на дві частини і розкатуємо обидві. Змащуємо вершковим маслом, висипаємо підготовані родзинки і скручуємо лист тіста з родзинками в трубочку. Те саме робимо з другою частиною.
- Наші трубочки-рулети розрізаємо вздовж, але не до кінця, залишивши по 4 см приблизно.
- Розділяємо і скручуємо “равликом”.

Кладемо у форму та залишаємо в теплому місці ще на 40 хвилин. Випікаємо при 170 ° C 35 - 40 хвилин.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом ситного обіду за 30 хвилин: Свинячі відбивні в паніровці з кунжутом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!