ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт для тих, хто не встиг спекти пасочку. Паска-крафін! Просто, смачно і швидко!

Рецепти 12:10 - 20 квітня 2025

Цей рецепт розвіює міф про те, що здобна випічка – то дуже довго і складно

Паска-крафін! Просто, смачно і швидко

Паска-крафін! Просто, смачно і швидко / Фото: EllenKitchen

Якщо в хаосі справ ви не встигли спекти домашню пасочку, але дуже хотіли б це зробити, – цей рецепт від фудблогерки @EllenKitchen для вас. Паска-крафін готується швидко та не потребує особливих витрат часу та інгредієнтів. Все просто, швидко, ароматно і дуже смачно!

Нам потрібні будуть такі інгредієнти:

Для опари:

  • Молоко (тепле) – 80 мл.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Дріжджі (сухі) – 7 р.
  • Борошно – 1 ст.л.

Тісто:

  • Яйця – 2 шт.
  • Сік апельсина 2 – 3 ст.л.
  • Цедра одного апельсина.
  • Вершкове масло - 40 г.
  • Сіль щіпка.
  • Цукор – 100 р.
  • Борошно 400 – 450 г.

Для начинки:

  • Вершкове масло - 80 г.
  • Родзинки - 80 р.

Секрети приготування:

Всі інгредієнти повинні бути теплими або хоча б кімнатної температури.

Дріжджі – якщо невпевнені в якості сухих, можна взяти живі. Зі здобною випічкою, яка важкувато підіймається, вони справляться навіть краще сухих.

  1. Спершу нам потрібно зробити опару. Для цього в тепле молоко (80 мл) додаємо дріжджі, 1 ст. ложку цукру та борошна, і залишаємо піднятись.
  2. Два яйця, сіль, 100 грамів цукру та 40 грамів розтопленого вершкового масла, 60 гр апельсинового соку, цедру одного апельсина змішуємо до однорідної маси та вливаємо опару.
  3. Обережно, в кілька етапів всипаємо 400 грамів борошна, замішуємо м'яке тісто і залишаємо в теплому місці на 40-60 хвилин.
  4. Розділяємо тісто на дві частини і розкатуємо обидві. Змащуємо вершковим маслом, висипаємо підготовані родзинки і скручуємо лист тіста з родзинками в трубочку. Те саме робимо з другою частиною.
  5. Наші трубочки-рулети розрізаємо вздовж, але не до кінця, залишивши по 4 см приблизно.
  6. Розділяємо і скручуємо “равликом”.

Кладемо у форму та залишаємо в теплому місці ще на 40 хвилин. Випікаємо при 170 ° C 35 - 40 хвилин.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом ситного обіду за 30 хвилин: Свинячі відбивні в паніровці з кунжутом.

Джерело: EllenKitchen

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин