Готуємо салат "Вальдорф": ідеальне поєднання фруктів, горіхів і свіжості
Приготуйте "Вальдорф" і переконайтеся, наскільки легко створити кулінарний шедевр

"Вальдорф": симфонія смаку з яблук, винограду та горіхів/Фото: кадр з відео
Зануртесь у світ кулінарної класики з салатом "Вальдорф" – стравою, яка протягом десятиліть підкорює серця гурманів своїм неповторним поєднанням смаків та текстур. Цей вишуканий фруктово-горіховий салат є втіленням елегантності та простоти, пропонуючи справжнє свято для ваших смакових рецепторів.
У його основі лежить гармонійний дует хрустких яблук та соковитого винограду, що надає салату приємної солодкості та свіжості. Доповнюють цю композицію пікантні нотки хрусткої селери та насичений смак волоських горіхів, які додають страві неповторної глибини та аромату. Разом ці інгредієнти створюють дивовижно освіжаючий, солодкий та водночас пікантний салат.
Рецепт салату Вальдорф: інгредієнти
- ¼ склянки грецького йогурту
- 2 столові ложки майонезу
- 1 столова ложка свіжого лимонного соку
- 1 чайна ложка меду
- ¾ чайної ложки морської солі
- Свіжозмелений чорний перець
- 2 кислих яблука
- 2 чашки тонко нарізаної селери, плюс листя селери для прикраси
- 1 склянка винограду , розрізаного навпіл
- 1 склянка волоських горіхів підсмажених і подрібнених
- ⅔ склянки нарізаної свіжої петрушки, плюс ще трохи для прикраси
Спосіб приготування салату Вальдорф:
- У великій мисці змішайте йогурт, майонез, лимонний сік, мед, сіль і кілька щіпок перцю.
- Додайте яблука, селеру, виноград, волоські горіхи та петрушку і перемішайте.
- Приправте за смаком і перекладіть на сервірувальне блюдо. Прикрасьте ще петрушкою і листям селери та подавайте.
Наближається сезон свіжої кукурудзи, і це чудовий привід приготувати ніжний, ароматний та неймовірно смачний кукурудзяний суп! Забудьте про магазинний бульйон – сьогодні ми розкриємо секрет, як зробити його максимально насиченим та кремовим завдяки самому качану.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!