Шикарна закуска на Великдень: рецепт фаршированих яєць
Бомбезний рецепт лише з 4 яєць

Рецепт фаршированих яєць/Фото: скрін
Готуємо неймовірно смачну закуску на Великдень 2025. Фаршировані яйця на святковий стіл із 3 начинками захоплять ваших рідних. Така закуска припаде до душі не тільки вам, а й вашим близьким.
Інгредієнти:
Для першої начинки
- яйця
- крабові палички
- кукурудза консервована
- майонез
- сіль
- перець
Яйця відварити до готовності, остудити і почистити.
Жовтки перекласти в окрему тарілку, розім'яти виделкою.
Крабові палички дуже дрібно порізати.
Злити всю рідину з кукурудзи і додати до крабових паличок і жовтків.
Додати до начинки на фаршировані яйця майонез, сіль і перець за смаком.
Начинку добре перемішати і зафарширувати яйця на Великдень 2025.
Яйця з тунцем
- яйця
- консервований тунець
- кріп
- майонез
- сіль, перець
Консервований тунець перекласти в тарілку, зливши всю рідину або олію.
Розім'яти тунець виделкою.
Яйця відварені почистити, розрізати навпіл. Жовтки прибрати.
До тунця додати кріп за смаком, майонез або соус для риби. Сіль і спеції за смаком.
Зафарширувати яйця з тунцем на Великдень і поставити в холодильник на 15 хвилин.
Подаємо фаршировані яйця з тунцем на Великдень охолодженими.
Яйця з буряком
- яйця
- відварений буряк
- плавлений сирок
- майонез
- часник
- оселедець
Буряк попередньо відварити до готовності, можна запекти.
Натерти буряк на дрібній тертці. До буряка одразу додати сіль.
Часник видавити через прес, додати майонез і перемішати начинку.
Оселедець варто купувати вже готовий, щоб довго не возитися із закускою на Великдень.
Яйця відварити, почистити, розрізати на половинки. Жовтки прибираємо.
Фаршируємо яйця начинкою, прикрашаємо шматочком оселедця і подаємо відразу до столу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!