ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Сніданок для лінивих: рецепт кесадільї з яєшнею та сосисками

Рецепти 10:13 - 25 березня 2025

Надзвичайно універсальний сніданок, до якого ви можете майже все, що вам заманеться

Сніданок для лінивих: рецепт кесадільї з яєшнею та сосисками

Сніданок для лінивих: рецепт кесадільї з яєшнею та сосисками/Фото: Budget Bytes

Кесаділья на сніданок – ідеальне рішення для тих, хто не любить готувати, але любить смачно їсти. Поєднання яєшні з сосисками (краще рубленими, жирними) вже бест оф зе бест, але його можна покращити й іншими вашими улюбленими інгредієнтами.

Інгредієнти

  • 225 грамів сосисок (ковбасок)
  • 6 великих яєць
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки перцю
  • 170 грамів сиру чеддер
  • 6 середніх тортилій або круглих лавашів

Також можна додати:

  • Нарізану зелену цибулю
  • Мариновані халапеньо
  • Паприка
  • Часниковий соус
  • Нарізаний кубиками болгарський перець (обсмажте разом з ковбасками до готовності)
  • Подрібнена фета
  • Свіжий шпинат
  • Мексиканське чорізо замість сосисок
  • Нарізаний кубиками зелений чилі

Спосіб приготування

  1. Додайте ковбаски в сковороду і готуйте на середньому вогні, поки вони не підрум’яняться і не стан хрусткими по краях. Коли сосиски підсмажаться, вийміть їх зі сковороди так, щоб там залишився жир.
  2. Поки ковбаски готуються, розбийте в миску шість яєць і приправте сіллю і перцем. Збийте яйця. Подрібніть чеддер.
  3. Додайте збиті яйця в сковороду і продовжуйте готувати на середньому вогні доки яйця застигнуть. Смажте, поки яйця не застигнуть, але залишаться вологими. Зніміть сковороду з вогню.
  4. Знявши сковороду з вогню, додайте ковбаски та подрібнений чеддер у сковороду з яєшнею. Змішайте інгредієнти до однорідності.
  5. Викладайте суміш сосисок, яєць і сиру в кожний коржик тортильї, розподіливши її так, щоб покрити половину коржика. Складіть тортилью у трикутник. На цьому етапі ви можете підсмажити або заморозити кесадільї.
  6. Поверніть кесадільї у сковороду і смажте на середньому вогні з кожного боку, доки тортилья не стане рум’яною та хрусткою, а сир усередині не розплавиться. Смачного!

Також пропонуємо звернути увагу на бурякові деруни зі сметаною.

Джерело: Budget bytes

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин