Тане у роті: як приготувати паску зі смаком "рафаелло"
Ця паска гарантовано стане окрасою великоднього столу

Як приготувати паску зі смаком "рафаелло" / Фото: Instagram/polli_cooking
Ніжна, ароматна й неймовірно смачна — сирна паска зі смаком "рафаелло" стане справжньою окрасою великоднього столу. Цей десерт не потребує випікання, легко готується та точно сподобається всім любителям кокосових ласощів. Розповідаємо, як приготувати паску, що буквально тане в роті.
Деталі
Інгредієнти:
- 350 г кисломолочного сиру
- 100-150 мл згущеного молока
- 150 г сметани 15%
- 40 г кокосової стружки
- 20 г вершкового масла
- 80 г мигдалю
- 30 г білого шоколаду
Спосіб приготування:
- До кисломолочного сиру додаємо згущене молоко, сметану, кокосову стружку, вершкове масло та перебиваємо блендером до однорідності.
- Мигдаль обсмажуємо та подрібнюємо, додаємо до сирної маси та перемішуємо.
- Форму вистилаємо марлею та перекладаємо в неї сирну масу, добре утрамбовуємо та накриваємо краями марлі. Зверху ставимо грузик та відправляємо в холодильник на ніч.
- Після дістаємо з форми та прикрашаємо.
Також ми розповідали, як приготувати шоколадні яйця на Великдень.
Джерело:
polli_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні