Готуємо суп із броколі з неймовірною кремовою текстурою
З цим рецептом усі вимагатимуть добавки

Фото: womenshealthmag.com
Броколі вважається вельми спірним продуктом у плані уподобань їдців. Деякі настільки ненавидять цей підвид цвітної капусти, що готові замінювати його чим завгодно, аби тільки не вводити його в раціон.
І даремно! Уся справа в правильному приготуванні та дотриманні рецептури. Повірте, у цьому варіанті це джерело розчинних і нерозчинних волокон стане справжнім дивом для вашого кишечника.
Інгредієнти
- Олія рослинна - 3 ст. л.
- Цибуля ріпчаста (нарізана кубиками) - 1 шт.
- Часник - 2 зубчики
- Лемонграс (тонко нарізаний) - 2 стебла
- Коріандр мелений - ½ ч. л.
- Броколі (суцвіття і стебла) - 500 г
- Консервовані боби - 400 г
- Курячий бульйон - 500 мл
- Кокосове молоко - 400 мл
- Сік лайма - з ½ плода
- Сіль - на смак
Як готувати
- У змащеній олією каструлі обсмажте цибулю з подрібненим часником і дрібкою солі протягом 5 хвилин на середньому вогні, після чого додайте лемонграс і коріандр.
- 150 г броколі наріжте та відкладіть — вони знадобляться пізніше. Решту суцвіть і стебла потрібно нарізати і викласти в каструлю, щоб обсмажити близько 1-2 хвилин.
- Додайте половину від зазначеної кількості бобів, влийте бульйон і кокосове молоко. Тушкуйте приблизно 5 хвилин. Броколі стане м'яким, а потім увесь вміст каструлі пробийте блендером із соком лайма.
- Відкладені до цього броколі та боби потрібно запекти в духовку за 200 градусів близько 15 хвилин. Можете перед відправленням у духову шафу полити їх соусом теріякі або кленовим сиропом.
- Розлийте суп по тарілках, викладіть броколі з бобами й подавайте на стіл. Смачного!
Також рекомендуємо вивчити рецепт імператорського омлету або Кайзершмаррн.
Джерело:
womenshealthmag.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні