ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вершкова паста з мітболами, в'яленими томатами та шпинатом: ніжний обід чи вечеря за лічені хвилини!

Рецепти 21:07 - 27 березня 2025

Смакуйте ніжну пасту з ароматними мітболами та пікантними в'яленими томатами!

Вершкова паста з мітболами, в'яленими томатами та шпинатом: ніжний обід чи вечеря за лічені хвилини!

Вершкова паста з мітболами / Фото: freepik

Ця вершкова паста – справжня знахідка для тих, хто цінує швидкість, смак та комфортну їжу. Ніжні мітболи з індички, ароматні в'ялені томати, пікантний шпинат та вершковий соус – це ідеальне поєднання, яке подарує вам незабутні гастрономічні враження.

Інгредієнти

  • Мітболи з індички – 300 г
  • Цибуля - 1-2 шт.
  • Часник - 3-4 зубчики
  • В'ялені томати - 70-100 г
  • Шпинат - 50 г
  • Вершки 10% - 400 мл
  • Фетучині - 300 г
  • Твердий сир - 100 г
  • Вершковий сир - 3 ст. л.
  • Спеції (сіль, часник, суміш перців, паприка) - за смаком

Приготування

  1. Мітболи обсмажити на розігрітій сковороді на великому вогні до золотистої скоринки (5 хвилин) і зняти з вогню.
  2. На тій же сковороді обсмажити цибулю з часником (додати воду з макаронів, якщо потрібно).
  3. Викласти мітболи, в'ялені томати та шпинат, обережно перемішати.
  4. Влити вершки, зменшити вогонь до мінімуму, додати спеції.
  5. Натерти сир, додати відварені фетучині і вершковий сир, перемішати і дати всім інгредієнтам об'єднатися (5-10 хвилин).
  6. Подавати гарячим.

Поради

  • Замість фетучині можна використовувати будь-яку іншу пасту.
  • Додати в соус інші спеції за смаком (орегано, базилік, розмарин).
  • Замість твердого сиру можна використовувати пармезан або пекоріно.
  • Прикрасити готову пасту свіжою зеленню.

Ця паста - це справжнє задоволення! Спробуйте її приготувати і ви не пошкодуєте!

Простий та смачний салатик, який лише стає ще кращим, коли довше стоїть у холодильнику..

Джерело: Настюшка

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин