Вершкова паста з мітболами, в'яленими томатами та шпинатом: ніжний обід чи вечеря за лічені хвилини!
Смакуйте ніжну пасту з ароматними мітболами та пікантними в'яленими томатами!

Вершкова паста з мітболами / Фото: freepik
Ця вершкова паста – справжня знахідка для тих, хто цінує швидкість, смак та комфортну їжу. Ніжні мітболи з індички, ароматні в'ялені томати, пікантний шпинат та вершковий соус – це ідеальне поєднання, яке подарує вам незабутні гастрономічні враження.
Інгредієнти
- Мітболи з індички – 300 г
- Цибуля - 1-2 шт.
- Часник - 3-4 зубчики
- В'ялені томати - 70-100 г
- Шпинат - 50 г
- Вершки 10% - 400 мл
- Фетучині - 300 г
- Твердий сир - 100 г
- Вершковий сир - 3 ст. л.
- Спеції (сіль, часник, суміш перців, паприка) - за смаком
Приготування
- Мітболи обсмажити на розігрітій сковороді на великому вогні до золотистої скоринки (5 хвилин) і зняти з вогню.
- На тій же сковороді обсмажити цибулю з часником (додати воду з макаронів, якщо потрібно).
- Викласти мітболи, в'ялені томати та шпинат, обережно перемішати.
- Влити вершки, зменшити вогонь до мінімуму, додати спеції.
- Натерти сир, додати відварені фетучині і вершковий сир, перемішати і дати всім інгредієнтам об'єднатися (5-10 хвилин).
- Подавати гарячим.
Поради
- Замість фетучині можна використовувати будь-яку іншу пасту.
- Додати в соус інші спеції за смаком (орегано, базилік, розмарин).
- Замість твердого сиру можна використовувати пармезан або пекоріно.
- Прикрасити готову пасту свіжою зеленню.
Ця паста - це справжнє задоволення! Спробуйте її приготувати і ви не пошкодуєте!
Простий та смачний салатик, який лише стає ще кращим, коли довше стоїть у холодильнику..
Джерело:
Настюшка
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні