Якщо ще не пекли паски — цей рецепт для вас! Лише 3 години і святкова випічка готова
Це справжня знахідка для тих, хто любить використовувати аерогриль

Паска в аерогрилі/Фото: Bing
Цей рецепт паски — ідеальний вибір для тих, хто хоче здивувати своїх близьких ніжною, пишною випічкою з мінімумом зусиль. Всього кілька простих кроків і інгредієнтів — і у вас вийде справжня смакота, яку можна прикрасити глазур'ю з маршмелоу
Інгредієнти (на 3 маленькі пасочки):
Опара:
- 15 г свіжих дріжджів.
- 1 ст.л цукру.
- 135 мл теплого молока.
- 75 г борошна.
- Залишити в теплому місці на 20 хвилин.
Тісто:
- 300 г борошна.
- 3 жовтки.
- 60 г вершкового масла.
- 75 г цукру.
- 0,5 ч.л. солі.
- 1 ч.л. ванільного цукру.
Змішати все з опарою та вимішувати 10 хвилин. Дати тісту піднятися в теплому місці протягом 1,5 години. Потім сформувати пасочки, покласти у форми та залишити на ще 1 годину.
Випікання в аерогрилі:
150°C, 30 хвилин.
Глазур:
Топити маршмелоу з ложкою води імпульсами в мікрохвильовці — глазур ідеально лягає і застигає з блиском.
Несолодка паска за давнім рецептом: для неї потрібен смалець.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!