RU UA
1

Рецепт оладок з кабачків з секретним інгредієнтом

Рецепти 12:53 - 07 липня 2022

Ця проста легка літня закуска сподобається кожному

Рецепт оладок з кабачків з секретним інгредієнтом

Ідеальний варіант для закуски: як приготувати оладки з кабачків/Фото: Pixabay

Оладки з кабачків – легка та неймовірно смачна літня закуска, яку полюбляють багато українців. Щоб страва вийшла більш пікантною потрібно додати один секретний інгредієнт. 

Розповідаємо, як приготувати неймовірно смачні оладки з кабачків. 

Необхідні інгредієнти:

  • Кабачки 500 г
  • Яйце куряче, велике 1 шт.
  • Борошно пшеничне 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Кріп, пучок 1 шт.

Кулінарні хитрощі: покладіть до тіста дрібно нарізаний кріп, котрий подарує оладкам витонченої пікантності. Також ви можете доповнити страву тертою цибулею з часником або твердим сиром.

Якщо ви хочете, щоб оладки вийшли пухкими, тоді краще замішати тісто на кефірі. Пишні оладки можна зробити також, якщо ви натрете кабачки на дрібній терці. 

Спосіб приготування оладок з кабачків

Крок 1. Вимийте та осушіть кабачки, при необхідності очистіть від товстої шкірки.

Крок 2. Натріть кабачки на великій або малій тертці (на ваш вибір). Руками відіжміть зайву воду з отриманої маси.

Крок 3. Додайте до кабачків яйце та сіль, змішайте.

Крок 4. Поступово додайте борошно та перемішуйте, щоб не утворювалися грудочки. За потреби можете збільшити кількість борошна. Додайте дрібно нарізаний кріп.

Крок 5. Розігрійте олію на сковороді, сформуйте невеликі оладки за допомогою ложки. Не варто робити товсті коржики, оскільки вони можуть не пропектися.

Крок 6. Смажте оладки на сковороді до утворення золотистої скоринки з обох боків.

Смачного! Подавати оладки можна зі сметаною та салатом зі свіжих овочів. 

Раніше ми розповідали, як приготувати окрошку на пиві

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин