Оладки з кускусу та кабачків: як приготувати літню закуску за 30 хвилин
Пропонуємо рецепт неймовірно смачної страви з незвичним інгредієнтом

Оригінальна літня закуска: як приготувати оладки з кускусу та кабачків/Фото: Рixabay
Кабачкові оладки можуть засмакувати по-новому, якщо їх приготувати з одним незвичним інгредієнтом. Пропонуємо рецепт оладків з кускусу та кабачків, які сподобаються кожному.
Оладки з кускусу та кабачків: інгредієнти
- кускус - 80 г
- бульйонні кубики - 0,5 шт.
- окріп - 160 мл
- кабачок - 1 шт.
- сир чеддер - 40 г
- олія соняшникова - 30 г
- лимон - 0,25 г
Спосіб приготування
- У мисці змішайте крупу кускус та гарячий бульйон. Накрийте тарілкою і дайте бульйону увібратися протягом 15 хвилин. Потім збийте кускус виделкою.
- Кабачок помийте, висушіть і натріть на дрібній тертці. Через сито відтисніть з кабачків якнайбільше рідини, потім змішайте м'якоть із кускусом і тертим чеддером.
- Сформуйте з отриманої маси оладки і смажте 8-10 хвилин на сковороді з олією до легкого золотистого кольору з обох боків.
- Подавайте оладки з кускусу та кабачків зі шматочком лимона або зі сметаною.
Раніше ми писали, як приготувати кабачкові оладки з сиром та шинкою. Страва сподобається усій сім'ї.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ