Оладки з кускусу та кабачків: як приготувати літню закуску за 30 хвилин

Рецепти 12:04 - 26 липня 2022

Пропонуємо рецепт неймовірно смачної страви з незвичним інгредієнтом

Оладки з кускусу та кабачків: як приготувати літню закуску за 30 хвилин

Оригінальна літня закуска: як приготувати оладки з кускусу та кабачків/Фото: Рixabay

Кабачкові оладки можуть засмакувати по-новому, якщо їх приготувати з одним незвичним інгредієнтом. Пропонуємо рецепт оладків з кускусу та кабачків, які сподобаються кожному.

Оладки з кускусу та кабачків: інгредієнти

  • кускус - 80 г
  • бульйонні кубики - 0,5 шт.
  • окріп - 160 мл
  • кабачок - 1 шт.
  • сир чеддер - 40 г
  • олія соняшникова - 30 г
  • лимон - 0,25 г

Спосіб приготування

  1. У мисці змішайте крупу кускус та гарячий бульйон. Накрийте тарілкою і дайте бульйону увібратися протягом 15 хвилин. Потім збийте кускус виделкою.
  2. Кабачок помийте, висушіть і натріть на дрібній тертці. Через сито відтисніть з кабачків якнайбільше рідини, потім змішайте м'якоть із кускусом і тертим чеддером.
  3. Сформуйте з отриманої маси оладки і смажте 8-10 хвилин на сковороді з олією до легкого золотистого кольору з обох боків.
  4. Подавайте оладки з кускусу та кабачків зі шматочком лимона або зі сметаною.

Раніше ми писали, як приготувати кабачкові оладки з сиром та шинкою. Страва сподобається усій сім'ї. 

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин