Літній рецепт: як приготувати молоду картоплю з салом на мангалі
Якщо немає часу готувати на мангалі, то підійде і звичайна духовка, проте картопля не буде такою ароматною

Рецепт молодої картоплі на мангалі/Фото: Pinterest
Літо – це час для пікніків зі смаженою картоплею на мангалі. Саме тому ми підготували рецепт смаженої молодої картоплі, яка виходить запашною та з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
- Картопля молода – 1 кг;
- Сало – 100 г;
- Чебрець - 10 г;
- Сушений чебрець - 10 г;
- Сіль - за смаком.
Приготування:
- Промийте картоплю за допомогою нової губки для посуду. Залишіть висихати.
- Тонкими квадратиками наріжте сало.
- Картоплю та сало натріть сіллю та спеціями. Якщо у вас солоне сало, його можна не солити.
- На шампур нанизуйте інгредієнти у наступній послідовності: сало, картопля, сало, картопля. Оберніть шампури у фольгу так, щоб жир не просочувався назовні.
- Поставте шампури на мангал і просмажте їх 20 хвилин, іноді повертаючи.
- Акуратно зніміть фольгу і поверніть шампури на мангал, щоб картопля підрум'янилася.
- Зніміть з вогню та подавайте прямо на шампурах. До картоплі можна нарізати свіжих овочів.
Раніше ми поділилися рецептом котлет по-французьки з грибами та сиром.
Джерело:
МЕТА
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ