Консервація на зиму: рецепт корисної закуски з цукіні та помідорів

Рецепти 12:21 - 06 серпня 2022

Цей смачний гарнір чудово поєднується з м'ясом, рибою та морепродуктами

Рецепт консервації з цукіні та помідорів/Фото: скріншот

Рецепт консервації з цукіні та помідорів/Фото: скріншот

Цукіні має нейтральний смак, що дозволяє приготувати із цього овочу найрізноманітніші страви. Цукіні відмінно доповнює помідор, із цих інгредієнтів можна приготувати смачну та корисну консервацію на зиму.

Базовий рецепт консервованого салату з цукіні та помідорів підійде всім. Ви також можете поекспериментувати з додаванням різних трав та спецій, щоб отримати більш пряний, гострий чи гіркий смак страви.

Інгредієнти:

  • Цукіні — 1 кг;
  • Помідори — 1 кг;
  • Цибуля — 300 г;
  • Часник — 6 зубчиків;
  • Соняшникова олія — ​​100 мл;
  • Сіль — 40 г;
  • Чорний мелений перець — за смаком;
  • Зелень — за смаком;
  • Оцет — 40 мл.

Цукіні та помідори промийте, обсушіть і наріжте дрібними кубиками. Цибулю та часник очистіть і подрібніть. Зелень помийте та порубайте. Змішайте всі підготовлені інгредієнти, додайте сіль, цукор, перець та олію. Добре розмішайте і залиште на 30 хвилин, щоб овочі пустили сік.

Поставте інгредієнти на середній вогонь і доведіть до кипіння. Готуйте помішуючи на невеликому вогні 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності влийте оцет і перемішайте. Розкладіть салат у стерилізовані банки та герметично закрийте кришками. Переверніть дном догори, закутайте та залиште до повного охолодження. Зберігайте у прохолодному місці.

Кабачкові оладки можуть сприйматися по-новому, якщо приготувати їх з одним незвичайним інгредієнтом. Раніше ми ділилися рецептом оладок із кускусу та кабачків, які сподобаються кожному.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин