Швидка закуска на Великдень: рецепт шпинатних млинців із рибою
Страва викличе справжній фурор серед гостей

Фото: Freepik
Найдивовижніше, що в цій страві шпинат навіть не відчуватиметься, тож його можна подавати й тим, хто не особливо любить зелень.
Інгредієнти
Для млинців:
- Шпинат - 150 г
- Вода - 250 мл
- Яйце - 3 шт
- Цукор - 1 ст.л
- Борошно - 250 г
- Олія рослинна - 6 ст.л
- Молоко 2,5% - 250 мл
- Сіль
Для начинки:
- Лосось слабосильний - 200 г
- Вершковий сир - 200 г
- Авокадо - 1 шт
- Огірок - 2 шт
Рецепт
- Закип'ятіть воду і потримайте в ній 5 хвилин шпинат, після чого збийте його в блендер із додаванням яєць, цукру, солі та борошна. Бажано збивати по черзі. Наприкінці влийте олію та молоко.
- Обсмажуйте кожен млинець із двох боків.
- Кожен змастіть вершковим сиром, розподіліть по поверхні тоненькі смужки огірка з авокадо і рибою.
- Скрутіть акуратно і розріжте кожен по діагоналі або на більш дрібні шматочки за бажанням. Смачного!
Раніше ми знайшли секретний рецепт паски від Олі Полякової.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні