RU UA
1

Сподобається і вегетаріанцям, і любителям м'яса: покроковий рецепт вареників з грибами

Рецепти 13:20 - 07 серпня 2022

Готові вареники можна довго зберігати у морозильній камері

Простий рецепт смачних вареників з грибами

Простий рецепт смачних вареників з грибами/Фото: pixabay

Пропонуємо приготувати вареники з грибами, які сподобаються і вегетаріанцям, і тим, хто любить м'ясо. Вареники можна варити або смажити на сковороді, а сирими вони довго зберігаються у морозилці.

Читайте також: Рецепт літньої запіканки з кабачків і м'ясного фаршу

Деталі

Що знадобиться:

  • Борошно пшеничне – 300 г;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Олія соняшникова – 20 мл;
  • Вода – 20 мл;
  • Сіль  –  за смаком;
  • Масло вершкове – 30 г.

Для начинки візьміть:

  • Печериці – 300 г;
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • Сіль  – за смаком;
  • Чорний мелений перець – за смаком;
  • Олія - ​​30 мл.

Як готувати:

  1. Просійте борошно, додайте яйця, масло, олію, воду та сіль. Замісіть тісто, воно має вийти еластичним. Загорніть його у харчову плівку та відправте в холодильник на 15 хвилин.
  2. Помийте гриби, обсушіть і дрібно наріжте. Почистіть цибулю, порубайте її і обсмажте на сковороді або у сотейнику - доки вона не стане прозорою. Додайте до цибулі гриби, посоліть, поперчіть і, помішуючи, смажте до рум'яності грибів.
  3. Посипте поверхню борошном і розкатайте тісто, товщиною близько 2-3 мм. За допомогою склянки зробіть з тіста кружечки. На кожен покладіть 1 чайну ложку начинки та зліпіть краї.
  4. Кидайте вареники у воду, що закипіла. Після того, як вони закиплять, варіть ще близько 6-7 хвилин, помішуючи. Готові вареники викладіть та змішайте з маслом.

Раніше ми писали, як приготувати овочеві котлети у духовці. Пропонуємо рецепт неймовірно смачних і корисних котлет з картоплі, моркви та капусти.

Джерело: Шуба

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин