Кукурудза на грилі у медово-вершковому соусі: покроковий рецепт соковитої закуски

Рецепти 13:10 - 12 серпня 2022

Смажена кукурудза може стати відмінною закускою або навіть повноцінною стравою

Кукурудза на грилі у медово-вершковому соусі: покроковий рецепт соковитої закуски

Як приготувати кукурудзу у медовому соусі на грилі/Фото: Рixabay

Смажена кукурудза – це чудова закуска для літніх вечорів. Щоб страва була більш соковитою, пропонуємо приготувати її у медово-вершковому соусі. Для цього вам знадобиться всього 15-20 хвилин. 

Смажена кукурудза у медово-вершковому соусі: інгредієнти

  • кукурудза, молоді початки - 6 шт.
  • оливкова олія - 2 ст. л.
  • масло вершкове - 1 склянка
  • мед - 2 ст. л.
  • перець чилі, пластівці - за смаком
  • сіль - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування

  1. Кукурудзу потрібно очистити від листя та перев'язати шпагатом (за бажанням). Він виконує роль ручки під час смаження.
  2. Змішайте масло, мед, пластівці чилі та сіль.
  3. Полийте кукурудзу невеликою кількістю оливкової олії, а потім готуйте на розігрітому грилі 15-20 хвилин, регулярно перевертаючи, поки кукурудза не почне обвуглюватися, просмажиться і стане м'якою.
  4. Подавати готову кукурудзу можна з медово-вершковим соусом, який ви приготували раніше. Смачного!

Раніше ми писали, скільки часу і як варити кукурудзу. Для того, щоб приготувати соковиту, м'яку і смачну кукурудзу, потрібно вміти правильно її вибирати. 

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1