Закуска до літнього столу: готуємо цвітну капусту у пивному клярі
Здивуйте своїх близьких, приготувавши оригінальну страву за цим рецептом

Рецепт цвітної капусти у пивному клярі/Фото: Рexels
Пропонуємо приготувати оригінальну, легку і водночас вишукану закуску до літнього столу. Цвітна капуста у пивному клярі вдало доповнить вечірні посиденьки біля вогнища чи стане чудовою стравою для гостів. Здивуйте своїх близьких і приготуйте цвітну капусту за цим рецептом.
Інгредієнти
- цвітна капуста - 1 шт.
- борошно пшеничне - 300 г
- світле пиво - 300 мл
- яйця - 2 шт.
- часник сушений - 5 г
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
- олія соняшникова - 100 г
- зелень - за смаком
Спосіб приготування
- Цвітну капусту поділіть на суцвіття. Покладіть у киплячу воду на 5 хвилин, а потім викладіть її в друшляк і облийте холодною водою.
- Для кляру у борошно вилийте пиво, додайте яйця, сухий часник, сіль, перець і ретельно усе перемішайте.
- У глибоку сковороду влийте олію і добре розігрійте. Кожне суцвіття капусти занурюйте в кляр і смажте в гарячій олії на середньому вогні до рум'яності з усіх сторін.
- Щоб забрати зайву олію, можна скористатися паперовим рушником. Подавайте страву до столу теплою.
Раніше ми писали, як приготувати деруни без борошна за 30 хвилин. Пропонуємо рецепт неймовірно смачної та легкої у приготуванні страви.
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ