Закуска до літнього столу: готуємо цвітну капусту у пивному клярі

Рецепти 11:28 - 15 серпня 2022

Здивуйте своїх близьких, приготувавши оригінальну страву за цим рецептом

Закуска до літнього столу: готуємо цвітну капусту у пивному клярі

Рецепт цвітної капусти у пивному клярі/Фото: Рexels

Пропонуємо приготувати оригінальну, легку і водночас вишукану закуску до літнього столу. Цвітна капуста у пивному клярі вдало доповнить вечірні посиденьки біля вогнища чи стане чудовою стравою для гостів. Здивуйте своїх близьких і приготуйте цвітну капусту за цим рецептом. 

Інгредієнти

  • цвітна капуста - 1 шт.
  • борошно пшеничне - 300 г
  • світле пиво - 300 мл
  • яйця - 2 шт.
  • часник сушений - 5 г
  • сіль - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • олія соняшникова - 100 г
  • зелень - за смаком

Спосіб приготування

  1. Цвітну капусту поділіть на суцвіття. Покладіть у киплячу воду на 5 хвилин, а потім викладіть її в друшляк і облийте холодною водою.
  2. Для кляру у борошно вилийте пиво, додайте яйця, сухий часник, сіль, перець і ретельно усе перемішайте.
  3. У глибоку сковороду влийте олію і добре розігрійте. Кожне суцвіття капусти занурюйте в кляр і смажте в гарячій олії на середньому вогні до рум'яності з усіх сторін.
  4. Щоб забрати зайву олію, можна скористатися паперовим рушником. Подавайте страву до столу теплою.

Раніше ми писали, як приготувати деруни без борошна за 30 хвилин. Пропонуємо рецепт неймовірно смачної та легкої у приготуванні страви. 

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1