М'ясний рулет по-луганськи: рецепт ситної страви

Рецепти 11:44 - 19 серпня 2022

Спробуйте приготувати цю страву на сімейну вечерю

М'ясний рулет по-луганськи: рецепт ситної страви

М'ясний рулет з омлетом по-луганськи/Фото: pexels

М'ясний рулет з омлетом можна приготувати за оригінальним Луганським рецептом. Ця страва готується не так швидко, але вона того варта.

М'ясний рулет по-луганськи: інгредієнти

  • Яловичина — 200 г
  • Свинина — 500 г
  • Яйця — 2 шт
  • Молоко — 5 ст.л
  • Морква — 2 шт
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Вершкове масло — 1 ст.л
  • Крохмаль — 1 ст.л
  • Сіль, перець — за смаком

Як приготувати м'ясний рулет з омлетом

  1. Для початку потрібно добре відварити моркву та почистити її
  2. Збити яйця з молоком, сіллю та перцем. Потім вилити цю суміш на розігріту сковорідку з вершковим маслом. Обсмажити 6-7 хвилин та відставити.
  3. Промити м'ясо та порізати його на невеликі шматки, після цього пропустити через м'ясорубку. Також можна скористатись відразу фаршем.
  4. Змішати його з крохмалем, 1-2 ст.л води та сіллю.
  5. Викласти фарш, посередині покласти омлет, а зверху відварену моркву.
  6. Згорнути фарш у щільний рулет. Можна завернути в тканину та обв'язати мотузкою.
  7. Покласти у кип'ячу воду з сіллю та варити 25-30 хв на маленькому вогні.
  8. Вийняти та порізати скибками.

Раніше ми писали рецепт пісних булочок з часником. Вони ідеально будуть смакувати з борщем.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1