RU UA
1

Унікальний смак та насичений аромат: рецепт консервованих кабачків по-угорськи

Рецепти 17:11 - 23 серпня 2022

Особливий спосіб приготування цієї закуски зробить кабачки неймовірно смачними

Унікальний смак та насичений аромат: рецепт консервованих кабачків по-угорськи

Консервовані кабачки по-угорськи: рецепт закуски на зиму

Взимку хочеться відчути смак літніх овочів чи фруктів, яких так не вистачає у цю холодну пору. Щоб ваші вечері були більш насиченими, пропонуємо рецепт консервованих кабачків по-угорськи. 

Завдяки деяким інгредієнтам закуска вийде унікальною та ароматною. Варто зазначити, що рецепт розрахований на однолітрову банку.

Консервовані кабачки по-угорськи: що знадобиться

Основні інгредієнти 

  • кабачок - 2 шт.
  • гвоздика зелена - 2 г
  • перець духмяний, горошок - 5 шт.
  • перець чорний, горошок - 5 шт.
  • гірчиця в зернах - 10 г
  • часник, зубчики - 2 шт.
  • зелень - за смаком

Для маринаду

  • вода - 400 мл
  • сіль - 20 г
  • цукор - 40 г
  • оцет - 60 мл

Спосіб приготування консервації 

  1. Для початку помийте кабачки, наріжте їх кружальцями товщиною 2-3 см. У простерилізовані банки на дно покладіть спеції, зелень, часник, потім самі кабачки.
  2. Для маринаду закип'ятіть воду, додайте сіль, цукор і оцет. Залийте маринадом кабачки, прикрийте банку кришкою. Нагрійте у великій каструлі воду, помістіть туди банку з кабачками і стерилізуйте 10 хвилин від моменту закипання води.
  3. Закатайте банку простерилізованою металічною кришкою, переверніть і залиште на добу. Потім зберігайте у прохолодному місці.

Раніше ми писали, як консервувати кукурудзу в домашніх умовах. Цей рецепт досить легкий і простий, тому вам не потрібно буде довго стояти біля плити. 

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин