RU UA
1

Суфле із курячого філе: рецепт ніжної страви

Рецепти 10:20 - 25 серпня 2022

На приготування вам знадобиться година

Суфле із курячого філе: рецепт ніжної страви

Рецепт ніжного курячого суфле/Фото: pinterest

Смачна низькокалорійна страва із курячого філе. Це суфле ви можете смакувати як холодним, так і гарячим.

Суфле із курячого філе: інгредієнти

  • Філе курки — 400г
  • Сметана — 1 склянка
  • Яйця  — 2 шт
  • Вершкове масло — 50 г
  • Сіль, перець та зелень — за смаком
  • Мускатний горіх мелений — 3г

Як приготувати суфле із курячого філе

  1. Промите куряче філе покласти в киплячу підсолену воду. Після закипання варити 30 хвилин. Відставте та дайте охолонути.
  2. Пропустити філе три рази через м'ясорубку з густою решіткою. Додайте півсклянки сметани, жовтки, розтоплене вершкове масло та збийте блендером.
  3. Суміш посолити та поперчити. Покладість мелений мускатний горіх і вмішайте збиті у піну білки яйця. Викладіть масу у форму, змащену маслом та поставте в розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин. Подавайте зі сметаною та зеленню.

Раніше ми писали рецепт консервованих кабачків по-угорськи.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин