"Наполеон" з горіхами: рецепт м'якого та ніжного торту
Вам знадобиться лише декілька інгредієнтів

Рецепт "Наполеона" з горіхами/Фото: pinterest
Смачний та ніжний "Наполеон" з волоським горіхом, від якого неможливо відмовитися. На приготування ви витратите близько однієї години.
"Наполеон" з горіхами: інгредієнти
Основні
- Дріжджове листкове тісто — 500г
- Очищені волоські горіхи — 60г
Для крему
- Вершкове масло — 200г
- Цукор — 100г
- Ванільний цукор — 10г
- Вода — 150мл
- Очищені волоські горіхи — 100г
Як приготувати "Наполеон" з горіхами
- Розкачайте пласт тіста та перекладіть його на деко. Поколіть виделкою та випікайте при температурі 200-220 градусів до готовності (15-20 хвилин). Теплий корж розрізати навпіл. Таким ж чином випікайте й інші коржі.
- У сотейник влийте воду, додайте цукор та варіть на маленькому вогні, постійно помішуючи до повного розчинення цукру. Залишити охолоджуватися.
- Ядра горіха посмажте на сухій сковорідці та змеліть в крихту. М'яке масло збийте до пишності і влийте сироп, продовжуйте збивати. В суміш додайте горіхову крихту та добре перемішате.
- Один корж з тіста подрібніть та змішайте з горіхами. Решту змащуйте кремом та збирайте торт. Верх і боки торта присипте горіховою крихтою. Помістіть "Наполеон" у холодильник на декілька годин.
Раніше ми писали рецепт м'ясних рулетиків з цукіні.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ