RU UA
1

"Наполеон" з горіхами: рецепт м'якого та ніжного торту

Рецепти 10:40 - 29 серпня 2022

Вам знадобиться лише декілька інгредієнтів

"Наполеон" з горіхами: рецепт м'якого та ніжного торту

Рецепт "Наполеона" з горіхами/Фото: pinterest

Смачний та ніжний "Наполеон" з волоським горіхом, від якого неможливо відмовитися. На приготування ви витратите близько однієї години. 

"Наполеон" з горіхами: інгредієнти

Основні

  • Дріжджове листкове тісто — 500г
  • Очищені волоські горіхи — 60г

Для крему

  • Вершкове масло — 200г
  • Цукор — 100г
  • Ванільний цукор — 10г
  • Вода — 150мл
  • Очищені волоські горіхи — 100г

Як приготувати "Наполеон" з горіхами

  1. Розкачайте пласт тіста та перекладіть його на деко. Поколіть виделкою та випікайте при температурі 200-220 градусів до готовності (15-20 хвилин). Теплий корж розрізати навпіл. Таким ж чином випікайте й інші коржі.
  2. У сотейник влийте воду, додайте цукор та варіть на маленькому вогні, постійно помішуючи до повного розчинення цукру. Залишити охолоджуватися.
  3. Ядра горіха посмажте на сухій сковорідці та змеліть в крихту. М'яке масло збийте до пишності і влийте сироп, продовжуйте збивати. В суміш додайте горіхову крихту та добре перемішате.
  4. Один корж з тіста подрібніть та змішайте з горіхами. Решту змащуйте кремом та збирайте торт. Верх і боки торта присипте горіховою крихтою. Помістіть "Наполеон" у холодильник на декілька годин.

Раніше ми писали рецепт м'ясних рулетиків з цукіні.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин