Пальчики оближеш: рецепт консервованих фаршированих помідорів
Такі помідори можна подавати повністю в елегантному блюді або нарізати на маленькі шматочки і викладати на брускетти

Рецепт консервованих фаршированих помідорів/Фото: Pinterest
Помідор – це найпопулярніший овоч, який консервують на зиму. Ми вже ділилися оригінальним рецептом консервації помідорів. Але на цей раз ми пропонуємо приготувати закуску, з якої можна робити брускети.
Складові:
Основне:
- Томати – 2 кг;
- Морква – 5 прим;
- Часник, зубчики – 10 прим;
- Петрушка – до смаку;
Для маринаду:
- Сіль – 50 г;
- Цукор 200 г;
- Оцет – 100 мл;
- Перець чорний, горошок – 10 шт.
Приготування:
- Ретельно помийте овочі, почистьте часник та моркву. Потім часник пропустіть через прес, моркву натріть на тертці та змішайте все.
- Помідори розріжте навхрест до половини. У розрізи укладайте по одній чайній ложці начинки. Частинки помідорів з'єднайте та щільно викладайте в банки, додайте перець горошком та петрушку.
- Для маринаду закип'ятіть 2 л води, покладіть цукор, сіль та оцет. Залийте помідори гарячим маринадом у банках та прикрийте кришками.
- У великій каструлі нагрійте воду, поставте в неї банки з помідорами, доведіть до кипіння та стерилізуйте 20 хвилин. Потім герметично закупоріть кришками.
Раніше ми поділилися рецептом компоту зі свіжих яблук. Цей напій сподобається як дітям, так і дорослим.
Джерело:
МЕТА
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ