RU UA
1

Пальчики оближеш: рецепт консервованих фаршированих помідорів

Рецепти 18:48 - 02 вересня 2022

Такі помідори можна подавати повністю в елегантному блюді або нарізати на маленькі шматочки і викладати на брускетти

Помідори

Рецепт консервованих фаршированих помідорів/Фото: Pinterest

Помідор – це найпопулярніший овоч, який консервують на зиму. Ми вже ділилися оригінальним рецептом консервації помідорів. Але на цей раз ми пропонуємо приготувати закуску, з якої можна робити брускети.

Складові:

Основне:

  • Томати – 2 кг;
  • Морква – 5 прим;
  • Часник, зубчики – 10 прим;
  • Петрушка – до смаку;

Для маринаду:

  • Сіль – 50 г;
  • Цукор 200 г;
  • Оцет – 100 мл;
  • Перець чорний, горошок – 10 шт.

Приготування:

  1. Ретельно помийте овочі, почистьте часник та моркву. Потім часник пропустіть через прес, моркву натріть на тертці та змішайте все.
  2. Помідори розріжте навхрест до половини. У розрізи укладайте по одній чайній ложці начинки. Частинки помідорів з'єднайте та щільно викладайте в банки, додайте перець горошком та петрушку.
  3. Для маринаду закип'ятіть 2 л води, покладіть цукор, сіль та оцет. Залийте помідори гарячим маринадом у банках та прикрийте кришками.
  4. У великій каструлі нагрійте воду, поставте в неї банки з помідорами, доведіть до кипіння та стерилізуйте 20 хвилин. Потім герметично закупоріть кришками.

Раніше ми поділилися рецептом компоту зі свіжих яблук. Цей напій сподобається як дітям, так і дорослим.

Джерело: МЕТА

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин