Бісквітний пиріг з яблуками: рецепт смачного десерту
Спробуйте приготувати його для своєї родини
Рецепт пишного бісквіта з яблуками/Фото: pixabay
Смачний бісквітний пиріг з яблуками додасть затишку у ваш будинок. На приготування ви витратите менше однієї години.
Бісквітний пиріг з яблуками: інгредієнти
- Яблука — 3 шт
- Яйця — 6 шт
- Вершкове масло — 50 г
- Борошно пшеничне — 250 г
- Цукор — 240 г
- Мелена кориця — 2 ч.л
- Ванілін — 1/4 ч.л
Як приготувати бісквітний пиріг з яблуками
- Помийте яблука та поріжте їх. Посипте їх корицею та добре перемішайте.
- Відокремити білки від жовтків. Збивати курячий білок міксером до утворення легкої піни.
- До суміші додайте цукор та збивайте на максимальній швидкості до утворення щільної піни.
- Окремо збийте жовтки до утворення однорідної маси.
- До жовтків додайте 1/3 частини білкової маси та обережно перемішайте.
- Додайте просіяне борошно та змішайте до однорідності. Додайте ванілін та розпушувач.
- До білка поступово, по 1 столовій ложці, додайте жовтково-борошняну масу. Добре вимішайте.
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Добре змастіть форму для випікання маслом або застеліть пергаментом.
- Вилийте всю масу у форму.
- Зверху викладіть яблука.
- Випікайте близько 20 хвилин.
- Дістаньте пиріг та дайте охолонути.
Раніше ми писали рецепт швидкого бісквітного торта з варенням.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ