Смакуватиме з першої ложки: рецепт томатного соусу з яблуками
Навіщо купувати кетчуп, якщо можна приготувати вдома таку смакоту!

Томатна паста на зиму. Фото: Unsplash/Автор- Dennis Klein
Ми поділимось рецептом легкого томатного соусу, який ідеально гармоніюватиме з м'ясом і овочевими стравами. Поки помідори ще ростуть на городі, давайте хутчіш готувати разом!
Томатний соус з яблуками на зиму
- Яблука - 1 кг.
- Помідори - 1.5 кг.
- Лук - 2 шт.
- Перець чорний мелений - 0.5 ч.л.
- Перець червоний мелений - 0.5 ч.л.
- Сіль за смаком.
- Цукор - 1.5 ст.л.
- Оцет - 2 ст.л.
- Часник - 6 зубчиків
- Перець гострий мелений - за бажанням
Приготуйте також бісквітний пиріг з яблуками: рецепт десерту до чаю
Як приготувати томатний соус із яблуками
- Спершу варто часник пропустити через прес або натерти на тертці.
- Тепер візьмемо яблучка та очистимо від серцевин.
- Наріжте цибулю, яблука і помідори однаковими невеликими шматочками.
- Зараз викладаємо всі нарізані інгредієнти у велику каструлю для варіння. Додайте сухі спеції, сіль і цукор. П
- Поставте суміш на середній вогонь на 10 хвилин. Потім перебийте соус блендером і тушкуйте протягом 40 хвилин.
- Після закінчення варіння додайте ще в соус оцет і проваріть 15 хвилин.
- Готово! Розлийте соус по стерилізованим банкам і накрийте стерилізованими кришками.
Радимо приготувати за нашим рецептом ще сливове варення на зиму за декілька хвилин.
Джерело:
УНІАН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ