RU UA
1

Страва, яку обожнюють у Венеції: рецепт рибного паштету

Рецепти 12:17 - 14 вересня 2022

Зазвичай для приготування використовують тріску, але ми замінимо цю рибу на звичайний хек

Страва, яку обожнюють у Венеції: рецепт рибного паштету

Готуємо рибний паштет за дві години/Фото: Pinterest

Цю страву полюбляють готувати у Венеції. Зазвичай для паштета використовують тріску, але ми замінимо цю рибу на звичайний хек.

Рибний паштет: інгредієнти

  • Риба — 400 г
  • Молоко — 350 г
  • Петрушка — 20 г
  • Зубчики часника — 2 шт
  • Оливкова олія — 200 мл
  • Сіль та перець — за смаком

Як приготувати рибний паштет

  1. Поставте сотейник на маленький вогонь та влийте молоко.
  2. Додайте філе хека.
  3. Поріжте петрушку та почавіть бічною стороною ножа часник.
  4. Посоліть та поперчіть філе риби. Залиште хек на 30 хвилин, щоб він охолонув та увібрав молоко.
  5. У чашу блендера помістіть рибу, петрушку та часник.
  6. Додайте оливкову олію та добре збийте.
  7. Поставте паштет на дві години у холодильник. Смачного!

Раніше ми писали як приготувати печеню зі свинини.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин