RU UA
1

Шедевр італійської кухні: рецепт ньокі з гарбуза

Рецепти 15:18 - 16 вересня 2022

Для приготування ньокі не потрібно жодних екзотичних продуктів

Шедевр італійської кухні: рецепт ньокі з гарбуза

Рецепт приготування гарбузових ньокі / Фото: Рexels

Ньокі є частиною італійської кухні, а винайшли їх селяни, у яких було велике розмаїття плодів і злаків. Це своєрідні галушки або кльоцки, для приготування яких не потрібно жодних екзотичних продуктів.

Інгредієнти:

  • Гарбуз - 500 г
  • Борошно пшеничне - 280 г
  • Яйця -  1 шт
  • Масло вершкове - 60 г
  • Оливкова олія - 25 мл
  • Горіхи кедрові - 20 г
  • Мускатний горіх - 5 г
  • Пармезан тертий - 25 г
  • Сіль та перець чорний мелений - за смаком

Приготування:

  1. Очистіть гарбуз, наріжте кубиками, викладіть у форму і відправте запікатися в духовку на 25-30 хвилин.
  2. Подрібніть запечений гарбуз у пюре, додайте борошно, яйце, перемішайте, замісіть тісто. Загорніть у харчову плівку та залиште на 30 хвилин у холодильнику. Вам знадобиться 370 г готового пюре.
  3. З готового тіста зробіть ковбаску, розріжте на шматочки.
  4. У каструлю з окропом викладіть ньокі, варіть кілька хвилин до готовності.
  5. Сир натріть на великій тертці.
  6. На сковороду з вершковим маслом викладіть кедрові горіхи, додайте окріп, тертий сир та відварені ньокі.
  7. Додайте сіль, перець та мускатний горіх. Протушкуйте все разом кілька хвилин.

Раніше ми поділилися рецептом ароматного гарбузового зефіру.

Джерело: Шуба

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин