RU UA
1

Гастротур до Італії: рецепт смачного супу-лазаньї

Рецепти 15:20 - 19 вересня 2022

На приготування такої страви потрібно всього 40 хвилин

Гастро-тур до Італії: рецепт смачного супу-лазаньї

Рецепт італійського супу-лазаньї / Фото: скріншот з відео

Якщо ви є поціновувачем італійської кухні, а особливо лазаньї, та не маєте достатньо часу на її готувати, радимо спробувати суп за мотивами цієї страви, на приготування якої потрібно всього 40 хвилин.

Для супа-лазаньї чудово підійде паста мафальда, фарфалле, ротіні або пенне.

Інгредієнти:

  • Свинячий фарш (курячий фарш, індичка або яловичина) - 450 г
  • Сіль - 1/2 ч.л.
  • Перець чорний мелений - 1/4 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 6 зубчиків
  • Орегано сушене - 2 ч.л.
  • Базилік сушений - 1 ч.л.
  • Соус Шрирача - 4 г
  • Паста томатна - 45 г
  • Томати цілі очищені у власному соку - 800 г
  • Лавровий лист - 2 шт
  • Курячий бульйон (або вода) - 2 л
  • Паста - 230 г
  • Пармезан тертий - 110 г
  • Петрушка - 1 ст.л

Приготування: 

  1. Подрібніть часник і цибулю. Томати наріжте кубиками і подрібніть петрушку.
  2. Обсмажте фарш в кастрюлі на середньому вогні. Посоліть і поперчіть м’ясо.
  3. Додайте нарізану цибулю і продовжуйте готувати, поки цибуля не стане прозорою і м’якою, приблизно 5 хвилин.
  4. Додайте в каструлю часник, орегано, базилік і перемішайте. Варіть ще 2 хвилини, потім додайте гострий соус, томатну пасту і варіть, поки томатна паста не стане коричневою.
  5. Додайте банку нарізаних кубиками помідорів, лавровий лист і воду або курячий бульйон. Приправте сіллю та перцем за потреби.
  6. Додайте пасту і варіть ще 20 хвилин або поки макарони не зваряться аль денте або на ваш смак.
  7. Покладіть пару черпаків супу у тарілку та посипте пармезаном, а потім прикрасьте свіжою петрушкою.

Раніше ми писали рецепт традиційної італійської лазаньї

Джерело: Шуба

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин