Всього одна хитрість: оригінальний рецепт консервованих ананасів з кабачків
Ви зможете відчути смак екзотичного фрукта навіть взимку

Оригінальний рецепт консервованих кабачків/Фото: Рexels
Пропонуємо спробувати приготувати домашні ананаси з кабачків. Для цього вам знадобиться всього одна хитрість, яка дозволить насолоджуватися саморобним фруктом взимку.
Інгредієнти (10 порцій)
- кабачки - 2,5 кг
- ванілін - 5 г
- цукор - 250 г
- лимон - 1 шт.
- сік ананасовий - 900 мл
Консервовані ананаси з кабачків: спосіб приготування
- Помийте кабачки, відріжте плодоніжки та кінчики, очистіть від шкірки.
- Поріжте кабачки кубиками приблизно по 1,5-2 см. Перекладіть кубики у каструлю.
- Вичавіть у миску сік лимона. Перелийте його у каструлю з кабачком.
- Додайте цукор, ваніль та ананасовий сік.
- Поставте каструлю на середній вогонь і доведіть суміш до кипіння.
- Після закипання овочі проваріть ще 15 хвилин, зменшивши вогонь.
- Одразу розлийте по стерилізованих скляних банках разом із соком. Закрутіть кришками.
- Переверніть банки та закутайте у ковдру до повного вистигання.
Раніше ми писали, як консервувати кукурудзу в домашніх умовах. Цей рецепт досить легкий і простий, вам не потрібно довго стояти біля плити.
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ