RU UA
1

Незвичайні рецепти: готуємо ліниві вареники з картоплею та цибулею

Рецепти 11:05 - 24 вересня 2022

Не всі знають про такий спосіб приготування цієї популярної в Україні страви

Незвичайні рецепти: готуємо ліниві вареники з картоплею та цибулею

Ленивые вареники с картошкой и жареным луком: пошаговый рецепт/Фото: скриншот с видео

Ліниві вареники з картоплею та цибулею стануть правильним вибором для сімейного обіду. Ця страва готується легко та швидко. Повірте, вона сподобається не тільки вашим близьким та друзям, а й вам самим. 

Основні інгредієнти:

Картопля — 300 г;

Пшеничне борошно — 100 г;

Яйця —1 шт;

Вершкове масло — 15 г;

Сіль — 0,5 ч. л;

Цибуля — 1 шт;

Рослинна олія — 2 ст. л.

Спосіб приготування: 

Крок 1. Почистьте картоплю та варіть її до повної готовності у підсоленій воді. 

Крок 2. З відвареної картоплі зробіть пюре, додайте туди одне сире яйце та 15 г вершкового масла. 

Крок 3. Додайте в пюре борошно. Перемішайте суміш ложкою, а потім руками. Замісіть м’яке, трохи липке тісто.

Крок 4. З картопляного тіста зробіть ковбаски, розріжте їх на рівні частини. Кожен вареник злегка притискайте пальцем по центру, щоб утворилась виїмка.  

Крок 5. Вареники варіть у киплячій підсоленій воді. Як тільки вони випливуть на поверхню – одразу дістаньте їх з води. 

Смачного! Подавайте вареники з жареною цибулею та свіжою зеленню. Також можна додати шкварки. 

Раніше ми писали рецепт булочок, які обожнювала Єлизавета ІІ.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин