Як підготувати рис, щоб він вийшов розсипчастим: прості секрети

Рецепти 15:28 - 25 вересня 2022

Вся хитрість розсипчастого гарніру у правильній підготовці крупи

Як підготувати рис до варіння

Як підготувати рис до варіння/Фото: pixabay

Рис потрібно належним чином підготувати перед варінням, щоб він вийшов розсипчастим. Дізнайтеся прості секрети смачного розсипчастого гарніру.

Читайте також: Консервація на зиму: рецепт пікантних огірків по-корейські

Деталі

Кулінари рекомендують промити крупу, щоб вона вийшла такою, як треба. Спочатку необхідно промити рис кілька разів під проточною водою, поки вода не стане прозорою.

Після цього візьміть кип'ячену воду, остуджену до 70°C і промийте рис кілька разів ще у ній. Коли рідина буде прозорою і весь зайвий крохмаль піде, можна приступати до варіння. Так гарнір буде смачнішим і звариться швидше.

Раніше ми публікували оригінальний рецепт консервованих ананасів з кабачків. Ви зможете відчути смак екзотичного фрукта навіть взимку.

Джерело: Рixelinform

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1