RU UA
1

Незвична заміна капусті: рецепт голубців з буряковим листям

Рецепти 16:50 - 28 вересня 2022

Голубці в листі мангольда чудово зберігаються у герметичному контейнері в холодильнику до 2 днів

Незвична заміна капусті: рецепт голубців з буряковим листям

Рецепт голубців у листі мангольду / Фото: скріншот з відео

Якщо є бажання скуштувати щось дуже знайоме і водночас з новим смак, пропонуємо приготувати голубці в листях мангольда (бурякове листя).

Голубці в листі мангольда чудово зберігаються у герметичному контейнері в холодильнику до 2 днів.

Інгредієнти:

  • Мангольд - 500 г
  • М’ясний фарш - 300 г
  • Рис - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Олія соняшникова - 40 мл
  • Томатна паста - 30 г

Приготування:

  1. Рис промийте, залийте 400 мл підсоленої води і варіть 20 хвилин. Дайте охолонути.
  2. Цибулю дрібно наріжте і підсмажте на олії до м’якості. Змішайте фарш, рис, цибулю, посоліть, поперчіть і перемішайте.
  3. Листя мангольда помийте і обсушіть. На кожний покладіть фарш і згорніть. Складіть вироби у каструлю.
  4. Томатну пасту змішайте з 300 мл води, підсоліть і залийте голубці.
  5. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння. Після цього, тушкуйте 30 хвилин під кришкою на маленькому вогні.

Подавати голубці в листі мангольда можна з кускусом, рисом чи пастою.

Смачного!

Раніше ми пропонували приготувати старовинну українську страву — голубці з гречано-картопляною начинкою та шкварками. Начинку з овочевою засмажкою і шкварками загортають у варене капустяне листя, а потім тушкують з томатною пастою. Незвичайні голубці можуть бути самостійною стравою або гарніром до м'яса.

Джерело: Шуба

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин