ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вологий, ароматний, тане в роті: спробуйте цей неймовірно вологий хліб з цукіні та корицею

Рецепти 18:11 - 20 червня 2025

Цей рецепт з цукіні — ваш секрет ідеальної вологості та смаку

Вологий, ароматний, тане в роті: спробуйте цей неймовірно вологий хліб з цукіні та корицею

Ідеальний хліб з цукіні: так соковито та ароматно, що готуватимете його знову і знову/Фото: кадр з відео

Настав сезон кабачків та цукіні, а це значить що час готувати овочеві млинці, запіканки, робити консервації і звісно вивчати нові рецепти, які стануть вашими фірмовими. Пропонуємо спробувати приготувати хліб з цукіні, який здивує своєю соковитістю та насиченим ароматом.

Забудьте про сухі та прісні варіанти – цей простий рецепт подарує вам надзвичайно вологий і духмяний хліб, що тане в роті. Поєднання свіжого цукіні та теплої кориці створює справжню симфонію смаку, яка нікого не залишить байдужим. Приготуйтеся до кулінарного захоплення, адже цей хліб з цукіні стане вашим новим фаворитом!

Рецепт хліба з цукіні: інгредієнти

  • 3 склянки борошна
  • 2 чайні ложки кориці
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка харчової соди
  • 1 чайна ложка морської солі
  • 1½ склянки тростинного цукру
  • 1 склянка олії
  • 3 великих яйця
  • 1 столова ложка ванільного екстракту
  • 3 склянки тертих цукіні
  • 1 склянка подрібнених волоських горіхів

Спосіб приготування хліба з цукіні:

  1. Розігрійте духовку до 160 °C і змастіть олією дві форми для випічки хліба розміром 20x10 або 23x12 см.
  2. У великій мисці змішайте борошно, корицю, розпушувач, соду і сіль.
  3. В іншій великій мисці збийте разом цукор, олію, яйця та ваніль. Додайте тертий цукіні та перемішайте.
  4. Додайте сухі інгредієнти до рідких і перемішайте до однорідної маси. Додайте волоські горіхи.
  5. Розділіть тісто між підготовленими формами і посипте волоськими горіхами. Випікайте 40-55 хвилин або доки зубочистка, вставлена у форму, не вийде чистою, а верхівки буханок не будуть пружинити при натисканні.

Смажений рис багато хто любить. Це чудовий поживний гарнір, який можна їсти на сніданок, обід і вечерю. Готується дана страва легко і просто. Ви зможете власноруч приготувати рис майже ресторанної якості.

Джерело: Love and lemons

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин